304
Ο Παύλος Πολάκης προσπάθησε να απαντήσει στην έντονη κριτική που δέχεται -ακόμα και από συντρόφους του- το τελευταίο διάστημα | IntimeNews

Ειρωνείες Πολάκη: «Είμαι πράγματι προσβλητικός, επιθετικός και φασίστας»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2019, 21:05
Ο Παύλος Πολάκης προσπάθησε να απαντήσει στην έντονη κριτική που δέχεται -ακόμα και από συντρόφους του- το τελευταίο διάστημα
|IntimeNews

Ειρωνείες Πολάκη: «Είμαι πράγματι προσβλητικός, επιθετικός και φασίστας»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2019, 21:05

Περισσότερο απολογητικός απ’ όσο μας έχει συνηθίσει εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Πολάκης ουσιαστικά διάβασε ένα κείμενο που είχε γραφτεί προσεκτικά έτσι ώστε να μη συνεχιστεί η κόντρα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αποφεύγοντας όμως να απευθύνει επιτέλους μία ευθεία συγγνώμη για τις δηλώσεις του.

Στη συνέχεια επιχείρησε να απαντήσει στην ολομέτωπη κριτική που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για το πολιτικό του ύφος, υποστηρίζοντας ότι είναι «πράγματι προσβλητικός και επιθετικός» διότι -πάντα σύμφωνα με τον ίδιο- λέει την αλήθεια χωρίς κομψότητες και καθωσπρεπισμούς. Παράλληλα επιτέθηκε σφοδρά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι είμαι γραφικός, φασίστας την ημέρα μάλιστα της αντιφασιστικής νίκης των λαών. Είμαι πράγματι γραφικός γιατί τολμώ να πω δημόσια αυτά που υπόλοιποι φοβούνται» τόνισε.

«Είμαι φασίστας γιατί δεν έκανα μήνυση ή αγωγή σε κανέναν πολιτικό ή δημοσιογράφο που με λοιδόρησαν, που με έχουν υβρίσει χυδαία, από σκύλο ως αρκουδιάρη» ανέφερε ακόμα, και συμπλήρωσε: «Είμαι φασίστας διότι κατάργησα το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία».

Επίσης, έκανε λόγο για ακραία βία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις που «έκλεψαν την εργασία και τις συντάξεις των πολιτών».

«Δεν πήρα δώρα από τη Siemens και δεν ήμουν κολλητός του Χριστοφοράκου. Δεν έχουμε εταιρείες offshore, ούτε χρηματοδοτηθήκαμε από άγνωστες offshore» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο θέμα των δανείων που έλαβε, επισήμανε ότι έβαλε υποθήκη το σπίτι του και πληρώνει κανονικά τις δόσεις και όχι σαν κάποιους «που πήραν δάνεια με αέρα και δεν τα πληρώνουν τώρα».

Στο τέλος, ο κ. Πολάκης, άφησε στην άκρη της σημειώσεις του και επιδόθηκε σε ένα βουκολικό παραλήρημα υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει παραστάσεις από την «πραγματική Κρήτη» επειδή δεν έχει πιει γάλα από κατσίκες, δεν έχει δει ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στην Γαύδο και τα Σφακιά, δεν έχει πάει σε κουρά προβάτων και δεν έχει ακούσει την πέρδικα να κακαρίζει…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...