223
| hurriyet.com.tr

«Είναι καλά, δεν τους έχει ασκηθεί βία» λέει ο πατέρας του συλληφθέντος λοχία

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2018, 09:01

«Είναι καλά, δεν τους έχει ασκηθεί βία» λέει ο πατέρας του συλληφθέντος λοχία

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2018, 09:01

Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη είναι καλά στην υγεία τους και δεν τους έχει ασκηθεί βία, σωματική ή ψυχολογική, ανέφερε ο πατέρας του ΕΠΟΠ λοχία Κούκλατζη.

Οι συγγενείς των κρατουμένων στρατιωτικών είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους για περίπου μία ώρα τη Δευτέρα στη φυλακή όπου κρατούνται.

«Τα παιδιά είναι μαζί και αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε ο κ. Κούκλαντζης εξηγώντας ότι είναι στο ίδιο κελί.

«Είναι καλά στην υγεία τους, το φρόνημά τους είναι υψηλό. Μας χώριζε ένα τζάμι. Μιλάγαμε από το τηλέφωνο», είπε σε δηλώσεις τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Με τη συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και αντιμετωπίζουν την κράτησή τους, γεγονός που σαν γονείς, μας κάνει κι εμάς πάρα πολύ υπερήφανους», ανέφερε.

Όπως διευκρίνισε «είναι καλές οι συνθήκες κράτησης. Δεν έχουμε παράπονο. Τους φροντίζουν και δεν τους έχει ασκηθεί καθόλου βία».

Πρόσθεσε ότι οι δύο έλληνες στρατιωτικοί αγωνιούν για την εξέλιξη της υπόθεσής τους.

«Πολλά σημεία είναι ακόμα σκοτεινά και δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο, είχαμε την ελπίδα ότι θα έβγαιναν μέσα στην εβδομάδα», ανέφερε για να προσθέσει ότι δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει η διαδικασία μέχρι την απελευθέρωση.

Είπε ακόμη ότι οι οικογένειες των στρατιωτικών ενημερώνονται από τις ελληνικές στρατιωτικές αρχές, «η ενημέρωση που έχουμε είναι καθημερινή».

«Δεν είναι δυνατόν να μη νιώσει ένας πατέρας υπερήφανος και με αυτό που έγινε ένωσε την Ελλάδα». Για μένα είναι ένας ήρωας», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...