190
Η Ντάριλ Χάνα και ο Νιλ Γιανγκ | YouTube

Είναι επίσημο: ο Νιλ Γιανγκ παντρεύτηκε την Ντάριλ Χάνα

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2018, 16:10
Η Ντάριλ Χάνα και ο Νιλ Γιανγκ
|YouTube

Είναι επίσημο: ο Νιλ Γιανγκ παντρεύτηκε την Ντάριλ Χάνα

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2018, 16:10

Αυτός είναι ένας ομολογουμένως πολύ ελκυστικός συνδυασμός: ο καναδός ρόκερ Νιλ Γιανγκ, ζευγάρι με την αμερικανίδα ηθοποιό Ντάριλ Χάνα. Εκείνος στα 72 του κι εκείνη στα 57 της, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και με τα δεσμά του γάμου. Οπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιανγκ.

Οι φήμες περί γάμου είχαν αρχίσει να οργιάζουν από τον Αύγουστο του 2018, όταν ο κιθαρίστας των blues, Μαρκ Μίλερ είχε ποστάρει στο Facebook τα συγχαρητήριά του για τους νεόνυμφους.

Congratulations to Daryl Hannah and Neil Young on their wedding today. May they have a long and happy relationship.

Geplaatst door Mark Miller op Zaterdag 25 augustus 2018

Τώρα λοιπόν, ήρθε η σειρά του γαμπρού Γιανγκ να ποστάρει ένα βίντεο σχετικό με τη δουλειά του, βρίσκοντας ευκαιρία να αποκαλέσει την Ντάριλ Χάνα σύζυγό του.

Ο 72χρονος μουσικός πήρε διαζύγιο από την Πέγκι Γιανγκ, με την οποία ήταν παντρεμένοι επί 36 χρόνια, το 2014.

Ο Νιλ Γιανγκ στην ταινία «Paradox», που σηματοδότησε το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ντάριλ Χάνα. Η ταινία μπορεί να μην πήρε τις καλύτερες κριτικές, οδήγησε όμως το ζευγάρι να έρθει πιο κοντά και τελικά να παντρευτεί (Netflix)

Η δημοφιλής ηθοποιός άλλωστε, σκηνοθέτησε τον Γιανγκ στην ταινία του Netflix «Paradox», που ήταν και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.