189
O Λευτέρης Κρέτσος κυβερνητικό και κομματικό στέλεχος, αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της κυβέρνησης της χώρας για τις επόμενες εβδομάδες ως τις εκλογές | SOOC

Είναι επίσημο: ο Λευτέρης Κρέτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2019, 15:39
O Λευτέρης Κρέτσος κυβερνητικό και κομματικό στέλεχος, αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της κυβέρνησης της χώρας για τις επόμενες εβδομάδες ως τις εκλογές
|SOOC

Είναι επίσημο: ο Λευτέρης Κρέτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2019, 15:39

Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου για τρεις εβδομάδες θα εκτελεί ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος, όπως έγινε γνωστό από το Μαξίμου. Πρόκειται για μια επιλογή ανάγκης αλλά και στοχευμένη.

Ο μέχρι τώρα κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνα, δεν θα μπορούσε να έχει και αυτόν τον ρόλο του εκπροσώπου της κυβέρνησης της χώρας.

Η επιλογή του κ. Κρέτσου, ενός μάλλον «επιθετικού» κυβερνητικού στελέχους από την εποχή που ήταν ακόμα γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και έπειτα γενικός γραμματέας στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, δείχνει το πώς θα πορευτούμε ως τις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Ο κ. Κρέτσος έχει βρεθεί συχνά σε σύγκρουση με συγκεκριμένα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης, ενώ πρόσφατα επιτέθηκε και στο… Facebook για την ανάθεση στα Ellinika Hoaxes να εποπτεύουν τα ελληνικά social media για τα fake news.

Τον διορισμό του ανακοίνωσε την Παρασκευή το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η αντικατάσταση του κ. Τζανακόπουλου ήταν αναγκαία καθώς λόγω των περιορισμών που επιβάλει ο εκλογικός νόμος για τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις των υποψηφίων βουλευτών, δεν θα μπορούσε να εκτελεί χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.

Κατά πληροφορίες ο κ. Κρέτσος είτε δεν θα είναι υποψήφιος είτε θα είναι σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...