149
Φωτογραφία από το debate πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 | INTIMEnews

Είναι επίσημο: ντιμπέιτ την 1η Ιουλίου με πέντε αρχηγούς

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2019, 17:47
Φωτογραφία από το debate πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015
|INTIMEnews

Είναι επίσημο: ντιμπέιτ την 1η Ιουλίου με πέντε αρχηγούς

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2019, 17:47

Την 1η Ιουλίου θα διεξαχθεί τελικά το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, έπειτα από απόφαση που πήρε την Τρίτη η αρμόδια διακομματική επιτροπή.

Στο ντιμπέιτ θα λάβουν μέρος οι αρχηγοί των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων (όλοι δηλ. πλην Χρυσής Αυγής) : Αλέξης Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία), Κυριάκος Μητσοτάκης (Νέα Δημοκρατία), Φώφη Γεννηματά (ΚΙΝΑΛ), Δημήτρης Κουτσούμπας (ΚΚΕ) και Βασίλης Λεβέντης (Ενωση Κεντρώων).

Η τηλεμαχία της μεθεπόμενης Δευτέρας θα είναι και η μοναδική που θα γίνει,  αφού -άνευ συγκλονιστικού απροόπτου- δεν πρόκειται να υπάρξει μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση της Κουμουνδούρου, η οποία υπενθύμιζε με νόημα τη σχετική φράση του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή «μετά τις ευρωεκλογές, όσα ντιμπέιτ θέλετε».

Ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθεί η τηλεμαχία της 1ης Ιουλίου, καθώς και οι δημοσιογράφοι που θα κληθούν να υποβάλουν τα ερωτήματα προς τους πολιτικούς αρχηγούς, αναμένεται να καθοριστούν τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...