190
Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. Βλέπει τα Εξάρχεια ως Μονμάρτρη | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εικονική πραγματικότητα Παπακώστα: «Βλέπω τα Εξάρχεια σαν τη Μονμάρτρη της Αθήνας»

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2019, 10:43
Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. Βλέπει τα Εξάρχεια ως Μονμάρτρη
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εικονική πραγματικότητα Παπακώστα: «Βλέπω τα Εξάρχεια σαν τη Μονμάρτρη της Αθήνας»

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2019, 10:43

Πρόκειται για μια «ιστορική γειτονιά της Αθήνας, κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτρη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-, η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας, εδώ και αρκετές δεκαετίες και γι΄ αυτό χρειάζεται γενναία αυτοκριτική και από την αυτοδιοίκηση και από τους θεσμικούς παράγοντες».

Πού αναφέρεται η Κατερίνα Παπακώστα με μια περιγραφή κατάλληλη για το Airbnb; Στα Εξάρχεια που παρομοιάζει με την ιστορική συνοικία του Παρισιού.

Αλλά την ίδια ώρα είχαμε τα τακτικά επεισόδια του Σαββατόβραδου, ως συνήθως χωρίς προσαγωγές και συλλήψεις.

Σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ, η υφυπουργός Προστασίας τους Πολίτη αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιχείρηση-«σκούπα» της ΕΛΑΣ που έγινε την περασμένη εβδομάδα και στέλνει το μήνυμα του υπουργείου για «μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα».

Εν τω μεταξύ, επίθεση με πέτρες και μολότοφ εξαπέλυσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ομάδα κουκουλοφόρων κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που σταθμεύει μόνιμα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, κοντά στο Πολυτεχνείο.

Το σκηνικό είχε επαναληφθεί και μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, όταν ομάδα κουκουλοφόρων για 45 λεπτά εξαπέλυε επιθέσεις με πέτρες, μολότοφ και άλλα αντικείμενα στη διμοιρία των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...