205
|

Εικόνες ντροπής σε ξενοδοχείο-καταφύγιο για εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2022, 09:27

Εικόνες ντροπής σε ξενοδοχείο-καταφύγιο για εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2022, 09:27

Επί ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό και μετά από πορεία πεζή στο χιόνι, κάποιοι από τους οδηγούς που έμειναν ακινητοποιημένοι στον αυτοκινητόδρομο, νόμιζαν ότι γλίτωσαν το κρύο και την ταλαιπωρία, αφού ξενοδοχείο στην Κάντζα άνοιξε τις πόρτες του προσφέροντας ένα προσωρινό καταφύγιο.

Φευ! Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μόνο ντροπή προκαλούν: Ανθρωποι κοιμούνταν στο πάτωμα, ηλικιωμένοι εμφανώς εξαντλημένοι να έχουν γείρει επάνω σε τραπέζια χωρίς φαγητό. Ολοι σε μια νέα ατέρμονη αναμονή χωρίς κάποια ενημέρωση.

«Είμαστε αποκλεισμένοι από τη 1η ώρα το μεσημέρι στον δρόμο. Το ξενοδοχείο στην Κάντζα άνοιξε στις 9 η ώρα το βράδυ. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από κανέναν. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά», περιέγραψε ένας από τους οδηγούς στον ΣΚΑΪ.

«Στο ξενοδοχείο είμαστε 50-60 άτομα, άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα, με βρεγμένες κάλτσες και παπούτσια. Κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον απεγνωμένοι. Είμαστε σαν πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα. Δεν έχουμε βενζίνη, δεν έχουμε μπαταρία. Κάποιοι ζητήσαμε να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αλλά μας λένε ότι δεν έχουν. Και την ίδια ώρα, σε γνωστή ταξιδιωτική πλατφόρμα εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια με 199 ευρώ», υποστήριξε με αγανάκτηση και απογοήτευση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News