250
Η κατάληψη του ξενοδοχείου διήρκεσε τρία ολόκληρα χρόνια | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Εικόνες λεηλασίας στο City Plaza – Τι καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2019, 19:22
Η κατάληψη του ξενοδοχείου διήρκεσε τρία ολόκληρα χρόνια
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Εικόνες λεηλασίας στο City Plaza – Τι καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2019, 19:22

Ενώπιον εκτεταμένων ζημιών ύψους 2 εκατ. ευρώ βρέθηκε, όπως καταγγέλλει η ίδια, η ιδιοκτήτρια του City Plaza μετά την αποχώρηση από το ξενοδοχείο αναρχικών και μεταναστών που είχαν καταλάβει τον χώρο με την υποστήριξη ομάδων «αλληλέγγυων».

Η κατάληψη του ξενοδοχείου διήρκεσε τρία ολόκληρα χρόνια και είναι χαρακτηριστικό πως οι καταληψίες αποχώρησαν την επομένη σχεδόν των εκλογών και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα γίνεται λόγος για αποχώρηση που έγινε πριν πραγματοποιηθεί επιχείρηση εκκένωσης.

Άλλωστε, όπως κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Αλίκη Παπαχελά, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της στην ΕΛΑΣ για να προχωρήσει σε επιχείρηση στο κτίριο, οι αξιωματικοί είτε έβρισκαν διάφορες δικαιολογίες, είτε της έλεγαν ευθέως ότι δεν έχουν πολιτική εντολή από την τότε ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

Η κυρία Παπαχελά εντός του ξενοδοχείου

Στο κτίριο ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός είναι διαλυμένος, όπως τα έπιπλα και τα κλιματιστικά, ενώ χρήζει απολύμανσης.

Εντύπωση προκαλεί δημοσίευμα της Αυγής που αποκαλεί την κατάληψη ως «ολοκλήρωση κύκλου μετά από 39 μήνες λειτουργίας» χρησιμοποιώντας την ορολογία των αντιεξουσιαστών. Ας σημειωθεί ότι οι όφειλες μονό για τον ΕΝΦΙΑ ξεπερνούν τα 50.000 ευρώ και η κ. Παπαχελά θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσίου για την απραξία του.

Μάλιστα όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook, ότι οι καταληψίες πιθανόν έκλεβαν ρεύμα από το σύρμα του τρόλεϊ, δημιουργώντας την πατέντα που φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...