197
| Intimenews

Εγκλημα στην Κρήτη: στον εισαγγελέα η σύντροφος του γάλλου τουρίστα

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2019, 17:33
| Intimenews

Εγκλημα στην Κρήτη: στον εισαγγελέα η σύντροφος του γάλλου τουρίστα

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2019, 17:33

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε την εκδοχή του αυτοτραυματισμού για τον θάνατο του γάλλου τουρίστα που εντοπίστηκε την Τρίτη νεκρός σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, διαψεύδοντας έτσι τον ισχυρισμό της γυναίκας που ήταν μαζί του.

Η εξέταση έδειξε ότι ο 56χρονος πέθανε από τραύματα στο στήθος που έγιναν από άλλο άτομο με ψαλίδι. Ενα άλλο στοιχείο που εξετάζει η αστυνομία είναι ότι στο δωμάτιο όπου βρέθηκε ο άνδρας δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ενώ η γυναίκα είχε πρόσβαση με δικό της κλειδί.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η 44χρονη προσήχθη στην αστυνομία και συνελήφθη. Την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η γυναίκα επιμένει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έπιναν πολύ αλκοόλ ενώ στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έκαναν νωρίτερα χρήση.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει.

Στους αστυνομικούς ανέφερε ότι είχαν έρθει για διακοπές στην Κρήτη στις 20 Ιουλίου και θα αναχωρούσαν στις 27.

Το cretalive.gr αναφέρει ότι η γυναίκα είναι εξαδέλφη του άνδρα και ότι οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να διατηρούσαν και ερωτική σχέση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...