138
Ο Γιάννης Σγουρός, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Σπάτα |

Εγκαινιάστηκε (και) από τον Γιάννη Σγουρό το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Σπάτα

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2019, 13:00
Ο Γιάννης Σγουρός, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Σπάτα
|

Εγκαινιάστηκε (και) από τον Γιάννη Σγουρό το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Σπάτα

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2019, 13:00

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους πολίτες της Ανατολικής Αττικής.

Το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και ξεκίνησε να κατασκευάζεται κατά την προηγούμενη θητεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού με προϋπολογισμό  1,7 εκατ. ευρώ και χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής 2007-2013.

Η δομή περιλαμβάνει σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους χώρους, που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των 54 ωφελουμένων. Μεταξύ άλλων υπάρχουν τραπεζαρία, γυμναστήριο, ιατρεία, χώροι παραμονής και ανάπαυσης, καθώς και δημιουργικής απασχόλησης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, στα εγκαίνια, ο κ. Σγουρός σημείωσε πως είναι σημαντικό οι κοινοτικοί πόροι να επιστρέφουν στους πολίτες με τη μορφή κοινωνικών έργων.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Σπάτων Δημήτρη Μάρκου για τον «πολιτικό πολιτισμό» που επέδειξε να τον προσκαλέσει και αναλύοντας τον τρόπο που υλοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το έργο, (το 50% στη θητεία του και το άλλο μισό στη θητεία της Ρένας Δούρου), τόνισε ότι αυτό αποτελεί βάση για συνεργασία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...