276
|

Ευχές της βασιλικής οικογένειας -και της Ελισάβετ- για τα γενέθλια του Αρτσι

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2021, 14:41

Ευχές της βασιλικής οικογένειας -και της Ελισάβετ- για τα γενέθλια του Αρτσι

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2021, 14:41

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έστειλαν ευχές με μηνύματά τους στον Aρτσι, τον γιo του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν, ο οποίος έκλεισε τα δύο του χρόνια.

Χάρι, Μέγκαν και Αρτσι ζουν στις ΗΠΑ και βρέθηκαν εφέτος στο επίκεντρο μιας από τις μεγαλύτερες κρίσεις εδώ και δεκαετίες στην ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ο Αρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στο νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου τον Μάιο του 2019 και σήμερα ζει με τους γονείς του στο Λος Άντζελες μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν την Βρετανία και να αποσυρθούν από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα τον περασμένο χρόνο.

«Ευχές στον Αρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ για πολύ χαρούμενα γενέθλια σήμερα», έγραφε το μήνυμα που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, προγιαγιάς του μικρού, στο Twitter.

Παρόμοιες ευχές έστειλε και ο παππούς, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, καθώς και ο θείος και η θεία του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ

Σε συνέντευξή της στην Oπρα Ουίνφρι τον περασμένο Μάρτιο, η 39χρονη Μέγκαν, η μητέρα της οποίας είναι μαύρη και ο πατέρας λευκός, είπε ότι ένα μη κατονομαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε αναρωτηθεί πόσο σκούρο τυχόν να είναι το δέρμα του Aρτσι πριν ακόμη γεννηθεί.

Ο ισχυρισμός αυτός ανάγκασε τον Γουίλιαμ να διαψεύσει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ρατσιστές, ενώ η βασίλισσα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε ανησυχητικό να τίθενται φυλετικά ζητήματα, αλλά σημείωνε ότι «ορισμένες αναμνήσεις πιθανόν να διαφέρουν».

Η Μέγκαν, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Αρτσι και ο Χάρι αποτέλεσαν έμπνευση για ένα νέο παιδικό βιβλίο που έγραψε και το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...