229
Ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ | ΣΚΑΙ TV/ ΥοuTube

Εφτασαν τα 30 κρούσματα στον Πόρο – «η αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της» κατήγγειλε ο δήμαρχος του νησιού

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2020, 14:14
Ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ
|ΣΚΑΙ TV/ ΥοuTube

Εφτασαν τα 30 κρούσματα στον Πόρο – «η αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της» κατήγγειλε ο δήμαρχος του νησιού

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2020, 14:14

Σε κατάσταση lockdown τέθηκε ο Πόρος μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοϊό, τα οποία ανήλθαν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στα 30! Επίσης, αναμένονται αποτελέσματα για 130 ακόμη δείγματα.

Πώς όμως συνέβη αυτό; Ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Δημητριάδης είπε το μεσημέρι της Παρασκευής από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, ότι η παραβατικότητα δεν ήταν μεγαλύτερη στον Πόρο από οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, όμως στην περίπτωση του νησιού υπήρξε απουσία ελέγχου. Ο κ. Δημητριάδης κατήγγειλε δημοσίως την απροθυμία ή και αβελτηρία της τοπικής αστυνομίας να κάνει τη δουλειά της, δηλαδή να διενεργεί ελέγχους, να επιτηρεί την τήρηση των μέτρων που ίσχυαν, μέχρι να φτάσουμε ως εδώ και να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

«Είτε δεν έκανε καθόλου ελέγχους, είτε όταν ζητήσαμε εμείς να κάνει ελέγχους, βρήκε κάποιες παραβάσεις στις οποίες δεν επέβαλε κυρώσεις ενώ έπρεπε να προβεί σε σφράγιση» είπε ο κ. Δημητριάδης, για να προσθέσει ότι αναγκάστηκε τελικά η δημοτική αρχή να κάνει τη δουλειά της αστυνομίας.

«Οταν κάναμε μια σφράγιση τότε βρέθηκε και ένα δικαστήριο να αναστείλει με προσωρινή διαταγή τη σφράγιση του καταστήματος», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Η στάση της αστυνομίας είναι αυτή που δείχνει στους επιχειρηματίες τι επιτρέπεται και τι όχι. Η στάση αυτή ήταν ότι επιτρέπονται όλα» κατήγγειλε ο κ. Δημητριάδης και είπε ότι έχει πολλά έγγραφα που αποδεικνύουν την καταγγελία του.

«Βγήκα στους επιχειρηματίες και τους είπα ότι θα είναι ασυγχώρητο αν δεν τηρήσουν τους κανόνες», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...