165
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός στη Βουλή | ΑΠΕ

Εύσημα Ξανθού σε Τσιόδρα με εσωκομματικά καρφιά

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 18:50
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός στη Βουλή
|ΑΠΕ

Εύσημα Ξανθού σε Τσιόδρα με εσωκομματικά καρφιά

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 18:50

Εύσημα στον Σωτήρη Τσιόδρα αποδίδει ο Ανδρέας Ξανθός, με άρθρο του στα «ΝΕΑ», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για όσους τον αμφισβήτησαν.

Στο άρθρο του, ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο καθηγητής λοιμωξιολογίας άφησε «αποτύπωμα» αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας, και ανταποκρίθηκε στο καθήκον του, «με σοβαρότητα, επάρκεια, κοινωνική ευαισθησία, ενσυναίσθηση για τις επιστημονικές αβεβαιότητες και τις αγωνίες των απλών ανθρώπων και, τελικά, με αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητα από τη σκοπιά της Δημόσιας Υγείας».

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Υγείας, αναφερόμενος σε όσους αμφισβήτησαν τον Σωτήρη Τσιόδρα σημειώνει ότι το έκαναν εκ του ασφαλούς, αφού είχε «κριθεί η μάχη και ήταν βέβαιο ότι αποφύγαμε την υγειονομική τραγωδία».

«Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του στο παρελθόν ξέραμε. Ελπίζω τώρα, έστω και καθυστερημένα, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι να κατάλαβα», καταλήγει με νόημα το άρθρο.

Υπενθυμίζεται πως πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησαν τον κορυφαίο λοιμωξιολόγο, μεταξύ των οποίων ο Παύλος Πολάκης, ο Γιώργος Κυρίτσης, αλλά και ο αρθρογράφος της «Αυγής», Θανάσης Καρτερός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...