475
|

Εφιάλτης στην Πολυτεχνειούπολη: Απήγαγαν και βάσανισαν 17χρονο για να ληστέψουν την οικογένειά του

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2019, 15:37

Εφιάλτης στην Πολυτεχνειούπολη: Απήγαγαν και βάσανισαν 17χρονο για να ληστέψουν την οικογένειά του

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2019, 15:37

Η επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια κατάσταση που έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου οδήγησε σε ένα πρωτοφανές περιστατικό με θύματα έναν 17χρονο και την οικογένειά του.

Η περιγραφή τους για όσα έζησαν στα χέρια των δραστών προκαλεί ανατριχίλα, θυμίζοντας περισσότερο σκηνές από θρίλερ απαγωγής του Χόλιγουντ.

Ολα άρχισαν με την απαγωγή του 17χρονου γιου της οικογένειας στην Πολυτεχνειούπολη. Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους απαγωγείς του, οι οποίοι τον άρπαξαν και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από διασκέδαση το βράδυ της Παρασκευής.

«Το παιδί το κρατούσαν τουλάχιστον δύο άτομα σε έρημο σημείο μέσα στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Τον είχαν δεμένο με καλώδιο από φορτιστή κινητού τηλεφώνου σε ένα δέντρο και του είχαν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο, φωνάζοντάς του ‘αν δε βρούμε χρήματα στο σπίτι σου θα σε σκοτώσουμε και θα σε θάψουμε δίπλα στο νεκροταφείο’», περιέγραψε η μάνα μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

Αφού τον βασάνισαν, τον υποχρέωσαν να τους πει τη διεύθυνση του σπιτιού του στο Παγκράτι.

Στη συνέχεια του πήραν τα κλειδιά και κατευθύνθηκαν στο σπίτι όπου μέσα βρίσκονταν οι γονείς και ο μικρότερος αδελφός του.

Ηταν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα όταν οι κακοποιοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα βρίζοντας.

Πανικόβλητη εκείνη φώναξε τον σύζυγό της, ενώ προσπαθούσε να συγκρατήσει τον μικρότερο γιο της για να μην τους ορμήσει.

Σύμφωνα πάντα με την περιγραφή της, ο πατέρας πάλεψε με τους εισβολείς, εκείνοι όμως τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στα χέρια, την κοιλιά και το πρόσωπο.

Σε κάποια στιγμή ένας από τους δράστες έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας, στρέφοντας ταυτόχρονα το όπλο που κρατούσε, στον κρόταφο του μικρότερου γιου της οικογένειας. Οι βρισιές και οι απειλές στους γονείς ότι δεν θα έβλεπαν ποτέ ξανά τον μεγαλύτερο (απαχθέντα) γιο, συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση.

«Εκεί γονάτισα, σήκωσα τα χέρια ψηλά και τους είπα να πάρουν ό,τι θέλουν. Πήραν ό,τι βρήκαν μέσα στο σπίτι, μέχρι και τα εσώρουχά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 17χρονου (δείτε στο βίντεο κάτω τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open).

Αφού πήραν οτιδήποτε είχε αξία, οι αδίστακτοι ληστές άρχισαν να τρέχουν στις σκάλες της πολυκατοικίας. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν ο πατέρας τούς κυνήγησε και κατάφερε να τραυματίσει τον έναν, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει στην είσοδο του κτιρίου. Το βιολογικό υλικό του ληστή βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ..

Εν τω μεταξύ οι συνεργοί των εισβολέων είχαν αφήσει ελεύθερο τον 17χρονο που πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει την απαγωγή του και την επίθεση των ληστών στην οικογένειά του.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε το όχημα των δραστών (στο πορτμπαγκάζ του οποίου είχαν βάλει τον νεαρό όσο διαρκούσε η ένοπλη ληστεία στο σπίτι του). Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το αυτοκίνητο βρέθηκε χάρη στην ψυχραιμία του 17χρονου να αφήσει μέσα το πορτ μπαγκάζ το ρολόι του, ενώ όπως διαπιστώθηκε, δεν ήταν κλεμμένο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...