304
Χαμηλωμένο βλέμμα κατά τη μεταγωγή της στα δικαστήρια, πρόκληση μέσα στη δικαστική αίθουσα προς το θύμα από την Εφη Κακαράντζουλα | INTIMEnews

Αμετανόητη η δράστις για το βιτριόλι: «Εσύ, Ιωάννα, ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό»

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2021, 13:21
Χαμηλωμένο βλέμμα κατά τη μεταγωγή της στα δικαστήρια, πρόκληση μέσα στη δικαστική αίθουσα προς το θύμα από την Εφη Κακαράντζουλα
|INTIMEnews

Αμετανόητη η δράστις για το βιτριόλι: «Εσύ, Ιωάννα, ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό»

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2021, 13:21

«Εσύ, Ιωάννα, γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό». Με τη φράση αυτή, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι, Eφη Κακαράντζουλα, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το θύμα της επίθεσης, Ιωάννα Παλιοσπύρου, γνωρίζει γιατί της πέταξε το βιτριόλι.

Η κατηγορούμενη απευθύνθηκε –εκτός διαδικασίας– στην Ιωάννα με το που ολοκλήρωσε εκείνη την κατάθεσή της.

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα, το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω τον λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δεν θα ήμουν εδώ. Θα είχε πετύχει τον σκοπό της», υποστήριξε κλείνοντας την κατάθεσή της η Ιώαννα Παλιοσπύρου, για να έρθει η πρόκληση από την πλευρά της κατηγορούμενης, που επέμεινε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Εφη Κακαράντζουλα: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός Ιωάννας: Μην ξανακοιτάξεις από εδώ!

Εφη Κακαράντζουλα: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ, Ιωάννα, γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, ζήτησε τον λόγο και απευθυνόμενος προς την έδρα είπε:

«Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε τον λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριό σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης.

Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα, και να μην την επαναφέρετε στη θέση της;

Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!».

Η κατηγορούμενη αντέδρασε στην τοποθέτηση του κ. Λύτρα λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ».

Η λέξη «συγγνώμη» δεν βγήκε και πάλι από το στόμα της κατηγορούμενης – κάτι που άλλωστε αποτέλεσε αφορμή για την πρώτη στιγμή έντασης (εδώ) στη δίκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...