243
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου (φωτογραφία αρχείου) | ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Εφέτης αποκαλεί «κομμούνια» και «εθνικούς μειοδότες» Τσίπρα και Παυλόπουλο

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2018, 20:56
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου (φωτογραφία αρχείου)
|ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Εφέτης αποκαλεί «κομμούνια» και «εθνικούς μειοδότες» Τσίπρα και Παυλόπουλο

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2018, 20:56

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από τον εισαγγελέα Εφετών Ανδρέα Καραφλό. Εκείνος, σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για αυτούς,  τόσο για την υπόθεση των Σκοπίων όσο και για τις εισαγγελικές κ.λπ. ενέργειες που έγιναν για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση.

Στο μεταξύ, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, διέταξε πλέον της πειθαρχικής έρευνας και ποινική έρευνα.

Συγκεκριμένα, η κυρία Δημητρίου διαβίβασε το σχετικό έγγραφο του κ. Κοντονή στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο και ζητεί να πράξει τα δέοντα, ενώ την πειθαρχική έρευνα θα διεξάγει αντεισαγγγελέας του Αρείου Πάγου.

Αναλυτικότερα, στο facebook ο εν λόγω εισαγγελέας Εφετών έχει αναρτήσει φωτογραφίες με προσβλητικά σχόλια και των κυρίων Παυλόπουλου και Τσίπρα, ενώ κάνει λόγο για «κομμούνια» από τα οποία «καταστράφηκε η χώρα» και πρέπει «να φύγουν».

Ακόμη, ζητεί την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και την παραίτηση του Πρωθυπουργού – τον οποίο αποκαλεί «εθνικό μειοδότη».  Κοινοποιεί, μάλιστα, μια δημοσίευση που απεικονίζει τον Πρωθυπουργό να κάνει μια αισχρή χειρονομία απαντώντας έτσι δήθεν στο αίτημα του ελληνικού λαού για το όνομα των Σκοπίων.

Σε άλλο σημείο προβαίνει σε δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News