236
Η είσοδος πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου κατοικεί ο Θεοδόσης Πάνου |

Εμπρηστική επίθεση στην καφετέρια του Νίκου Ρωμανού – ΝΔ: «κανείς μας δεν εκφοβίζεται»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 16:10
Η είσοδος πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου κατοικεί ο Θεοδόσης Πάνου
|

Εμπρηστική επίθεση στην καφετέρια του Νίκου Ρωμανού – ΝΔ: «κανείς μας δεν εκφοβίζεται»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 16:10

Πολιτική χροιά είχε το κύμα των εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης και μέσα σε διάστημα μίας μόλις ώρας. Στόχοι ήταν -διαδοχικά- το αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, καφετέρια στην Κηφισιά που ανήκει στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό και η πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ Θεοδόσης Πάνου.

Για το θέμα έβγαλε ανακοίνωση η ΝΔ:

Οι επιθέσεις τραμπούκων με στόχο στελέχη της ΝΔ συνεχίζονται, αυτή τη φορά εναντίον της επιχείρησης του κ. Νίκου Ρωμανού. Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Κανείς μας δεν εκφοβίζεται. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εντείνουν την προσήλωση μας στη μάχη κατά της ανομίας.

Οι επιθέσεις εξελίχθηκαν ως εξής:

Στη 01:20 σημειώθηκε η πρώτη επίθεση στο Χαλάνδρι, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αμάξι του διοικητή εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές στο όχημα.

Στη 01:40, δεύτερη επίθεση στην οδό Διονύσου στην Κηφισιά. Τοποθέτησαν γκαζάκια στο καφέ-ζαχαροπλαστείο Zillions και προκλήθηκαν και πάλι υλικές ζημιές. Το κατάστημα ανήκει στην οικογένεια του κ. Ρωμανού.

Στις 02:10, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου κατοικεί ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Θεοδόσης Πάνου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις μέρες πριν είχε σημειωθεί πυρκαγιά ΙΧ της διευθύντριας του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, στη λεωφόρο Γαλατσίου, όταν άγνωστοι περιέλουσαν το όχημά της με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...