208
Το εστιατόριο καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά | IntimeNews

Εμπρησμός η φωτιά στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης – Το Εκβιαστών ανέλαβε την έρευνα

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2023, 14:19
Το εστιατόριο καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά
|IntimeNews

Εμπρησμός η φωτιά στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης – Το Εκβιαστών ανέλαβε την έρευνα

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2023, 14:19

Την πιθανή ανάμιξη κυκλώματος της νύχτας εξετάζουν οι Αρχές στην φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο εστιατόριο «Cavaliere» που βρισκόταν σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Βλαχουτσάκου από το kathimerini.gr, στο σημείο εντοπίστηκαν υπολείμματα φωτοβολίδας κάτι που δείχνει εμπρησμό.

Την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημαντική είναι και η μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου, που δήλωσε ότι τα ξημερώματα εμφανίστηκαν ξαφνικά δύο-τρία άτομα, τα οποία έσπασαν ένα τζάμι, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η φωτιά άρχισε να κατακαίει το εστιατόριο τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, δυνάμεις της Αστυνομίας και το ΕΚΑΒ. Οπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 10 το πρωί η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Οπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ένα άτομο που εντοπίστηκε στο κλιμακοστάσιο του πρώτου ορόφου παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Τρία άτομα και ένα βρέφος που βρίσκονταν στον τρίτο όροφο μεταφέρθηκαν, μέσω του κλιμακοστασίου, σε ασφαλές σημείο, ενώ το βρέφος μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...