226
H Τάνια Ρόμπερτς στην ταινία «Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος» | facebook

Δυστυχώς τώρα είναι αλήθεια: Πέθανε η Τάνια Ρόμπερτς

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2021, 17:54
H Τάνια Ρόμπερτς στην ταινία «Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος»
|facebook

Δυστυχώς τώρα είναι αλήθεια: Πέθανε η Τάνια Ρόμπερτς

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2021, 17:54

Μέσα σε 24 ώρες η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς «πέθανε» δύο φορές. Την πρώτη φορά η είδηση του θανάτου της διαψεύστηκε από τον μάνατζέρ της (όλο το ιστορικό εδώ). Λίγες μόνο ώρες αργότερα όμως, έγινε γνωστό ότι το διάσημο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ έφυγε όντως από τη ζωή.

Η 65χρονη ηθοποιός, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στην ταινία του πράκτορα 007 «Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος» δίπλα στον Ρότζερ Μουρ αλλά και στους Άγγελους του Τσάρλι, έχασε την μάχη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή, όμως, όπως ανακοινώθηκε λίγες ώρες αργότερα ήταν μεν σε κρίσιμη κατάσταση αλλά δεν είχε φύγει από τη ζωή.

Δυστυχώς, όπως μετέδωσε η Daily Mail το απόγευμα της Τρίτης η Τάνια Ρόμπερτς έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα. Την είδηση επιβεβαίωσαν και άλλες μεγάλες αμερικανικές ιστοσελίδες.

Η αμερικανίδα ηθοποιός έπασχε από μια αδιευκρίνιστη ασθένεια που της προκάλεσε ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια.

Η Τάνια Ρόμπερτς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Βικτόρια Λι Μπλουμ, γεννήθηκε το 1955 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Φοίτησε στο Actors Studio και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Ξεχώρισε στην τηλεοπτική σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι» όταν αντικατέστησε την Σέλεϊ Χακ. Μετά την ακύρωση της σειράς, η Ρόμπερτς εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το «The Beastmaster» και «Πόλεμος και πάθος» και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το «That 70’s Show».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...