198
|

Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Protagon Team 15 Μαρτίου 2019, 14:40

Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Protagon Team 15 Μαρτίου 2019, 14:40

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει «μάχη» για να μπει στα  playoffs και στα 5 παιχνίδια που απομένουν θέλει να πετύχει τουλάχιστον 4 νίκες.

Σήμερα, στις 19:00, στη Μόσχα, δίνει το πιο δύσκολο ματς. Αντιμετωπίζει τη δεύτερη στη βαθμολογία ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία μετράει 20 νίκες και 5 ήττες στη διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προέρχεται από 3 σερί νίκες στην Euroleague και 2 συνεχόμενα «διπλά» κόντρα στην Γκραν Κανάρια και την Νταρουσάφακα.

Αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στη Μόσχα θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή του στα playoffs. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να κερδίσει τους 4 «τελικούς» που θα απομένουν, 3 στο ΟΑΚΑ με τη Μπασκόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπουντούτσνοστ και 1 στο Μιλάνο με την Αρμάνι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στον σημερινό αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους Over/Under 11,5 πόντους του Σον Κιλπάτρικ.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague και πέτυχε 77 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 11 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 18 πόντοι, που σημείωσε στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...