289
|

Δύο τυχεροί στο ΠΡΟΤΟ κέρδισαν από 150.000 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2022, 18:15

Δύο τυχεροί στο ΠΡΟΤΟ κέρδισαν από 150.000 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2022, 18:15

Δύο μεγάλους νικητές, με διαφορά μόλις λίγων ημερών, ανέδειξε το ΠΡΟΤΟ την περασμένη εβδομάδα, μοιράζοντας 300.000 ευρώ σε δύο συνεχόμενες κληρώσεις.

Συγκεκριμένα, ένας τυχερός παίκτης στο Χαλάνδρι, καταθέτοντας δελτίο αξίας 2 ευρώ, κέρδισε το ποσό των 150.000 ευρώ, στην κλήρωση της Πέμπτης, 22 Σεπτεμβρίου. Στην αμέσως επόμενη κλήρωση την περασμένη Κυριακή, ένας άλλος τυχερός παίκτης, αυτή τη φορά στην Εύβοια, είδε την τύχη να του χαμογελάει όταν με δελτίο, αξίας και πάλι 2 ευρώ, κέρδισε επίσης 150.000 ευρώ.

Συνολικά από τις αρχές του χρόνου, το ΠΡΟΤΟ έχει μοιράσει σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές όλων των κατηγοριών.

Πώς γίνεται η συμμετοχή στις κληρώσεις του ΠΡΟΤΟ

Προκειμένου να διεκδικήσει κανείς την ευκαιρία να γίνει ο επόμενος μεγάλος νικητής του ΠΡΟΤΟ χρειάζεται να επισκεφθεί ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και να συμπληρώσει το δελτίο του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του παιχνιδιού, ο παίκτης επιλέγει 1 ψηφίο (από το 0 έως το 9) σε κάθε μία από τις 7 στήλες, με στόχο την ακριβή και κατά σειρά πρόβλεψη των ψηφίων ενός επταψήφιου αριθμού. Εναλλακτικά μπορεί να παίξει ΠΡΟΤΟ με «Τυχαία Επιλογή» αριθμών. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει από 1 έως 4 περιοχές (Α – Δ). Στη συνέχεια, επιλέγει τον αριθμό συνεχόμενων (1 έως 74) ή/και μελλοντικών (1 έως 55) κληρώσεων που θέλει να συμμετέχει με το δελτίο του. Αν δεν συμπληρώσει κάποια επιλογή, το δελτίο συμμετέχει μόνο στην επόμενη κλήρωση.

Το κόστος συμμετοχής ανά στήλη (ένας 7ψήφιος αριθμός για 1 κλήρωση) είναι 0,50 ευρώ.

Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, στις 22:00, μαζί με τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube , το tzoker.gr και την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται καθημερινά στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα για τις ημέρες των κληρώσεων, η κατάθεση μπορεί να γίνει μέχρι τις 21:30 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...