223
O Γιάννης Σγουρός | .

Δύο πρώην δήμαρχοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2019, 19:43
O Γιάννης Σγουρός | .

Δύο πρώην δήμαρχοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2019, 19:43

Δύο ακόμη έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη με σημαντική διαδρομή και προσφορά στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» στον τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Πρόκειται για τον Χρήστο Πάλλη δήμαρχο επί 3 συνεχόμενες τετραετίες του Δήμου Μεθάνων (1999-2010) και για τον Σάκη Σακκιώτη δήμαρχο Αίγινας την περίοδο 2011-2014.

Ο κ. Πάλλης (πρώτη φωτογραφία με τον κ. Σγουρό, κάτω) είναι οικονομολόγος κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα Οικονομικά με πολυετή εμπειρία ως οικονομικό στέλεχος στον χρηματοπιστωτικό τομέα και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Εχει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα ενώ διδάσκει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο ΕΚΠΑ, στα ΤΕΙ Πελοποννήσου. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (2013-2015).

 

Ο κ. Σακκιώτης (δεύτερη φωτογραφία) διαθέτει πολυετή εμπειρία στη δημόσια διοίκηση. Εχει διατελέσει μεταξύ άλλων αναπληρωτής πρόεδρος του Ταμείου Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας με χρέη προέδρου για 2,5 χρόνια, πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Νομαρχίας Αθηνών, πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομαρχίας Αθηνών, μέλος τους πενταμελούς πειθαρχικού Συμβουλίου της Νομαρχίας Αθηνών, γενικός σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων δήμων Βύρωνα, Καισαριανής και Υμηττού και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Ο Γιάννης Σγουρός καλωσόρισε και τα δύο αυτοδιοικητικά στελέχη στην παράταξή του, που προσδίδουν την πολύτιμη πείρα και γνώση στα θέματα τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης για τη διαχείριση της επόμενης μέρας στην Αττική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...