196
Ο,τι απέμεινε από το ΙΧ στο τροχαίο δυστύχημα του Ασπρόπυργου | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες σε τρία τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2023, 09:51
Ο,τι απέμεινε από το ΙΧ στο τροχαίο δυστύχημα του Ασπρόπυργου
|ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες σε τρία τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2023, 09:51

Με το αίμα δύο νέων ανθρώπων, μιας κοπέλας 21 ετών και ενός 23χρονου, βάφτηκε ξανά η άσφαλτος σε δύο τροχαία δυστυχήματα  σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι αντίστοιχα. Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο, αυτή τη φορά στην Εκάλη, με τον οδηγό του εμπλεκόμενου ΙΧ να μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Το πρώτο χρονικά τροχαίο σημειώθηκε λίγο από πριν τη 1.00 στον Ασπρόπυργο όταν ΙΧ εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολόνα και ανετράπη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή της η 21 ετών κοπέλα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ ελαφρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5 το πρωί στην οδό Σωρού στο Μαρούσι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου, όσο και ο 23χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας.

Αμφότεροι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου δυστυχώς ο 23χρονος  υπέκυψε στα τραύματά του.

Ενα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στην Ανοιξη όταν ΙΧ έφυγε από τον δρόμο στη Λ. Μαραθώνος,  χτύπησε σε ένα ΚΑΦΑΟ και ανετράπη, έξω από την είσοδο του Αρσακείου. Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος.

Τραυματισμένος, ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...