306
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος και η φλεγόμενη μαύρη Porsche Cayenne στην οποία απανθρακώθηκε τον Ιούνιο του 2016 |

Δραπετσώνα: Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου από την πτώση ΙΧ στη θάλασσα

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2019, 17:22
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος και η φλεγόμενη μαύρη Porsche Cayenne στην οποία απανθρακώθηκε τον Ιούνιο του 2016
|

Δραπετσώνα: Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου από την πτώση ΙΧ στη θάλασσα

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2019, 17:22

Νέα τροπή παίρνει τον περιστατικό με την πτώση ΙΧ στη θάλασσα, το μεσημέρι, στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Μέσα από το αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε σε βάθος 32 μέτρων, ανασύρθηκαν νεκρά δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που όπως διαπιστώθηκε, είναι ο αδελφός και η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Ο Π. Μαυρίκος, εκδότης/δημοσιογράφος είχε βρει τραγικό θάνατο μέσα το φλεγόμενο ΙΧ του στην Αττική οδό, τον Ιούνιο του 2016 (περισσότερα για την υπόθεση και  το ποιόν του Παναγιώτη Μαυρίκου εδώ).

Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Μαυρίκος είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της συμμετοχής σε σπείρα εκβιαστών.

Ολα άρχισαν όταν υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ κατήγγειλε ότι δεχόταν εκβιαστικές πιέσεις προκειμένου να εγκρίνει διαφημιστικά κονδύλια.

Χρησιμοποιήθηκε ο «κοριός» της ΕΥΠ και ο Μαυρίκος συνελήφθη, με άλλους δύο φερόμενους ως δημοσιογράφους, για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που εμφανιζόταν να διαπράττει εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρήσεων.

Είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ.

Οι σοροί της Σοφίας Μαυρίκου, 76 ετών και του γιου της, Θεόδωρου, 53 ετών, εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού. Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αγνωστες παραμένουν οι συνθηκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το αυτοκίνητο στο νερό.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι η οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν πέσει στη θάλασσα. Κατά πληροφορίες επίσης, στο αυτοκίνητο (στη φωτογραφία κάτω, μετά την ανάσυρσή του) υπήρχαν και δύο σκυλιά, ένα εκ των οποίων κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να σωθεί.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος, δήλωσε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας (πρώην συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου) που αποκάλυψε ότι ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου, Θεόδωρος, ήταν ψυχικά πάσχων και η μητέρα τους, μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου, δεν τα έβγαζε πέρα λόγω οικονομικών βαρών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...