173
O Γιώργος Δημαράς | ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/ IntimeNews

Δημαράς: Ανοιχτό το θέμα αποχώρησης των οικολόγων από την κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 16:59
O Γιώργος Δημαράς
|ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/ IntimeNews

Δημαράς: Ανοιχτό το θέμα αποχώρησης των οικολόγων από την κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 16:59

«Παράθυρο» για αποχώρηση των Οικολόγων Πράσινων από το κυβερνητικό σχήμα άφησε ο βουλευτής Γιώργος Δημαράς μιλώντας στο «Θέμα 104,6» σήμερα Δευτέρα. Δήλωσε δε για το Μάτι, ότι «υπάρχει ζήτημα με την εκκένωση της περιοχής και για μένα υπάρχουν ευθύνες» βάλλοντας κατά του Γιώργου Σταθάκη.

«Ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα σε τρεις μήνες και θα επανατοποθετηθούμε μετά… Δεν θα ταυτιστούμε με ευθύνες που δεν μας ανήκουν. Το πανελλαδικό συμβούλιο που συνεδρίασε ζητάει συγκεκριμένα πράγματα» σημείωσε ο κ. Δημαράς.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «η κυβέρνηση δεν τόλμησε στα θέματα αυθαιρέτων και της εκτός σχεδίου δόμησης» ενώ υπογράμμισε «πρέπει να αντιμετωπιστεί η χαοτική δόμηση, να γίνει αναστολή της εκτός σχεδίου δόμησης αλλά και μια σειρά από άλλα ζητήματα όπως οι κατεδαφίσεις. Ζητάμε αναβάθμιση της σχέσης της οικολογίας με την κυβέρνηση».

«Η κυβέρνηση δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων. Έκανε ανακατανομή προστίμων, δεν προστέθηκαν νέα αυθαίρετα» εξήγησε ο κ. Δημαράς.

Ο βουλευτής επέρριψε ευθύνες προσωπικά και στον υπουργό Περιβάλλοντος για τον οποίο είπε ότι «στα θέματα πολεοδομίας δεν έκανε τίποτα και έχει ευθύνες γι’ αυτό. Εγώ το έχω επισημάνει αυτό εδώ και καιρό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...