253
Ο Αδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε τον συνήγορο των μαρτύρων να πει αν εμπλέκεται το δικό του όνομα στην έρευνα του FBI | ΑΝΤ1

Δικηγόρος μαρτύρων Novartis: Ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο για εμπλεκόμενους πολιτικούς

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 10:34
Ο Αδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε τον συνήγορο των μαρτύρων να πει αν εμπλέκεται το δικό του όνομα στην έρευνα του FBI
|ΑΝΤ1

Δικηγόρος μαρτύρων Novartis: Ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο για εμπλεκόμενους πολιτικούς

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 10:34

Στον ισχυρισμό ότι οι μάρτυρες της δικογραφίας στην υπόθεση Novartis έχουν ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που αποδεικνύουν την εμπλοκή πολιτικών στην υπόθεση, προέβη ο δικηγόρος, Παύλος Σαράκης, συνήγορος υπεράσπισης των τριών μαρτύρων που κατέθεσαν στις ΗΠΑ για την υπόθεση.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος επανέλαβε ότι «στην έρευνα του FBI αναφέρονται πολιτικά πρόσωπα, τα οποία φέρονται να έχουν λάβει πολιτικές αποφάσεις υπέρ συμφερόντων της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας». Οπως υποστήριξε για το περιεχόμενο της έρευνας των αμερικανικών αρχών, οι εν λόγω πολιτικοί λειτουργούσαν προς όφελος της Novartis, μέσω συγκεκριμένων νομοθετικών παρεμβάσεων.

Οι δηλώσεις του κ. Σαράκη προκάλεσαν την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, ζητώντας από το συνήγορο των τριών μαρτύρων να του πει, εάν σε αυτές τις μαρτυρίες αναφέρεται το δικό του όνομα.

«Παρακαλώ τον κ. Σαράκη να μας πει, εάν εμπλέκεται το όνομά μου στην υπόθεση, γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν σκιές», προκάλεσε τον δικηγόρο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Γι’ αυτά που λέτε, θα πρέπει να έρθετε στη Βουλή και να δώσετε εξηγήσεις, ειδάλλως θα πρέπει να γίνει σε βάρος σας βίαιη προσαγωγή, γιατί δεν μπορείτε να αφήνετε σκιές!», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στο δικηγόρο, ο οποίος απάντησε «και βέβαια θα έρθω».

«Εκνευρίζεστε και σας ενοχλεί, επειδή βγήκα στην τηλεόραση να μιλήσω; Φυσικά και θα έρθω στη Βουλή, όποτε αυτή με καλέσει», τόνισε ο κ. Σαράκης

«Υποπτεύομαι ότι η μία μάρτυρας τα έχει πάρει, για να λέει αυτά που λέει», εκτίμησε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην κατάθεση μίας εκ των προστατευόμενων μαρτύρων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...