214
Ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε πορεία της οργάνωσης το 2018 | George Vitsaras / SOOC

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επιτέλους στο εδώλιο Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2019, 15:03
Ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε πορεία της οργάνωσης το 2018
| George Vitsaras / SOOC

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επιτέλους στο εδώλιο Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2019, 15:03

Πέρασαν χρόνια πολλά, κατέθεσε κάθε εμπλεκόμενος, υπήρξαν αναβολές και επεισόδια, προπηλακίστηκε ακόμα και η χαροκαμένη μητέρα του Παύλου Φύσσα –μια μακρόσυρτη διαδικασία απονομής Δικαιοσύνης που δεν αποτελεί τιμή για την ελληνική Πολιτεία. Σε κάθε περίπτωση έφτασε επιτέλους η ώρα της κρίσης για την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Εφτασε η ώρα να καθήσουν στο εδώλιο και να απολογηθούν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος.

Την Παρασκευή, το πρωί, είναι προγραμματισμένη η απολογία του Κασιδιάρη, πρωτοπαλίκαρου του Μιχαλολιάκου, ενώ την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, είναι η σειρά του αρχηγού του νεοναζιστικού μορφώματος.

Αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις διοργανώνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας και τα δύο πρωινά έξω από το Εφετείο Αθηνών την Παρασκευή και έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου.

Οι απολογίες των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν στις 2 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 22 του μήνα με τον Μιχαλολιάκο.

Την Δευτέρα, ήταν η σειρά του Γιώργου Γερμενή, γνωστού και ως «Καιάδα», να απολογηθεί, ο οποίος ήταν ειρωνικός και προκλητικός κατά τη διάρκεια της απολογίας και απέδωσε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε τσακωμό ανάμεσα σε δύο παρέες, ενώ αποκάλεσε τον Γιώργο Ρουπακιά, «έναν ηλίθιο, που έκανε ό,τι έκανε»…

Νωρίτερα, ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, που ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή τον Μάρτιο του 2014, είχε «δείξει» τον Γιάννη Λαγό και την τοπική οργάνωση Νίκαιας, ως υπεύθυνους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...