230
Σε «μήλον της Έριδος» έχουν μετατραπεί τα αξιαγάπητα σαν αυτό θηλαστικά στη Βαυαρία | REUTERS/Toby Melville/File Photo

Δικαστής θα κοιμηθεί σε φάρμα αγελάδων για να αποδώσει δικαιοσύνη!

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2019, 08:00
Σε «μήλον της Έριδος» έχουν μετατραπεί τα αξιαγάπητα σαν αυτό θηλαστικά στη Βαυαρία
|REUTERS/Toby Melville/File Photo

Δικαστής θα κοιμηθεί σε φάρμα αγελάδων για να αποδώσει δικαιοσύνη!

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2019, 08:00

Την απόφαση να κοιμηθεί σε φάρμα αγελάδων ούτως ώστε να να διευθετηθεί μια δικαστική διαμάχη πήρε ο δικαστής Γιοχάνες Νάγκορσεν. Όλα ξεκίνησαν όταν το 2011, ένα ζευγάρι (τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα) αποφάσισε να αγοράσει ένα γραφικό σπίτι κοντά στο χωριό Ερκαμ, 30 χιλιόμετρα νότια του Μονάχου. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ισχυρίζεται το ζευγάρι, το όνειρο μιας ήρεμης ζωής στην εξοχή έχει μετατραπεί σε εφιάλτη λόγω του αφόρητου θορύβου που προκαλούν τα κουδούνια των αγελάδων που βόσκουν στο διπλανό χωράφι! Η γυναίκα μάλιστα διατείνεται ότι ο θόρυβος της προκαλεί αϋπνία η οποία σταδιακά την οδήγησε στην κατάθλιψη!

Η «κακή της υπόθεσης» κτηνοτρόφος Ρεγκίνα Κίλερ, λοιπόν, συμφώνησε να απομακρύνει το κοπάδι της όσο το δυνατόν περισσότερο από το σπίτι του ζευγαριού το οποίο όμως συνέχισε να διαμαρτύρεται έντονα. Το 2017, κατέφυγε στο δικαστήριο κατηγορώντας την Κίλερ ότι πέραν της αβάστακτης φασαρίας των κουδουνιών, τα περιττώματα των αγελάδων προσελκύουν ανεπιθύμητα έντομα πράγμα που μειώνει σημαντικά την αξία της ακίνητης περιουσίας τους.

Το ζευγάρι έχασε τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Η υπόθεση δικάζεται πλέον σε ένα ανώτερο δικαστήριο της Βαυαρίας και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Times, οι τόνοι παραμένουν υψηλοί καθώς η κτηνοτρόφος φαίνεται να είπε στη γυναίκα «πήγαινε να αγοράσεις ωτοασπίδες». Έτσι λοιπόν ο δικαστής Νάγκορσεν πήρε την πρωτοφανή απόφαση να πάει αυτοπροσώπως να δοκιμάσει τις αντοχές του απέναντι στα αλλεπάλληλα κουδουνίσματα. Και η υπόθεση συνεχίζεται…