201
Η εικόνα που αντίκρισαν οι συνεργάτες του πρώην υπουργού στο γραφείο | Facebook

Διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου – Αμεση εξιχνίαση ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2021, 22:35
Η εικόνα που αντίκρισαν οι συνεργάτες του πρώην υπουργού στο γραφείο
|Facebook

Διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου – Αμεση εξιχνίαση ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2021, 22:35

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αποκάλυψε ότι σημειώθηκε διάρρηξη στο γραφείο του και ότι οι δράστες αφαίρεσαν υπολογιστές που βρίσκονταν στον χώρο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τσακαλώτος έγραψε: «Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες, αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας».

Προσθέτει ότι «προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρά τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.

»Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν, αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης ζήτησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Περιμένουμε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ. την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα, για να μη μείνει καμία σκιά».​

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News