265
Παππάς, Λαυρεντιάδης, Πετσίτης. Τι τους συνδέει; | CreativeProtagon

Διαψεύδεται ο Παππάς: Ο Πετσίτης μπανόβγαινε στο Μαξίμου ενώ ήταν υπάλληλος του Λαυρεντιάδη

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2019, 12:16
Παππάς, Λαυρεντιάδης, Πετσίτης. Τι τους συνδέει;
|CreativeProtagon

Διαψεύδεται ο Παππάς: Ο Πετσίτης μπανόβγαινε στο Μαξίμου ενώ ήταν υπάλληλος του Λαυρεντιάδη

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2019, 12:16

Ο Νίκος Παππάς μπορεί να «βάφτισε» το θέμα Πετσίτη ως «συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών», νέα στοιχεία ωστόσο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τον διαψεύδουν.

Οπως προκύπτει ο πολυπράγμων «Μανόλο» ήταν ήδη συνεργάτης των δύο κύπριων δικηγόρων-διαχειριστών των offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τουλάχιστον ως και έναν μήνα πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 όταν και ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στην εξουσία.

Ο κ. Πετσίδης δηλαδή είχε αναλάβει δράση στο Μαξίμου ενώ ήταν ήδη υπάλληλος του Λαυρεντιάδη, παρά το όσα υποστηρίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Σύμφωνα με στοιχεία των ελληνικών φορολογικών Αρχών που παρουσιάζει το newsbomb.gr, ο Μανώλης Πετσίτης έγινε φορολογικός εκπρόσωπος των δικηγόρων Σωτηράκη Παναγιώτου και Λάμπρου Πιερή στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ήτοι 33 ημέρες προτού κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές του 2015.

Συνεργαζόταν, δηλαδή, με τους δικηγόρους του Λαυρεντιάδη, προτού αρχίσει να κάνει ανενόχλητος βόλτες στα ενδότερα της πρωθυπουργικής βίλας της Ηρώδου Αττικού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι δύο αυτοί δικηγόροι ανήκαν στο δυναμικό της δικηγορικής εταιρείας του Αρτέμη Αρτεμίου, με τον οποίο ο κ. Παππάς είχε μεταβεί το 2013 στη Βενεζουέλα για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους.

Η ταυτόχρονη ιδιότητα Πετσίτη ως συνεργάτης του κ. Παππά μέσα στο Μαξίμου και ως εκπρόσωπος των συμφερόντων Λαυρεντιάδη, προκαλεί εύλογα ερωτήματα, δεδομένου μάλιστα ότι η ραγδαία διόγκωση του χρέους της ELFE (εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη) προς τη ΔΕΠΑ, ξεκίνησε ακριβώς εκείνη την περίοδο, ενώ λίγο αργότερα ο Μανώλης Πετσίτης εμφανίζεται να λαμβάνει επιταγές συνολικού ύψους 200.000 ευρώ από την λιπασματοβιομηχανία του Λαυρεντιάδη, για άγνωστες μέχρι και σήμερα υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...