170
Το κλουβί με τους κόκορες και ταμπέλα που αναγράφει «κυβέρνηση εσωτερικού» | ΙΝΤΙΜΕ

Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ με… κότες και κοκόρια έξω από το υπ. Υγείας

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 20:54
Το κλουβί με τους κόκορες και ταμπέλα που αναγράφει «κυβέρνηση εσωτερικού»
|ΙΝΤΙΜΕ

Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ με… κότες και κοκόρια έξω από το υπ. Υγείας

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 20:54

Με κότες και κοκόρια επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το υπουργείο Υγείας οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία!

Παραλληλίζοντας τα συμπαθή πτηνά με την κυβερνητική συμπεριφορά σε εσωτερικό και εξωτερικό, τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποίησαν τετράωρη στάση εργασίας διεκδικώντας να μην προχωρήσουν οι απολύσεις συναδέλφων τους και να αποκατασταθούν οι μισθολογικές απώλειες τους.

Στο κλουβί με τους κόκορες έχουν βάλει ταμπέλα που αναγράφει «κυβέρνηση εσωτερικού», ενώ στο δίπλα κλουβί με τις κότες έχουν βάλει ταμπέλα που αναγράφει «κυβέρνηση εξωτερικού» δίνοντας ένα σαφές μήνυμα για τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έναντι των δανειστών και έναντι των πολιτών.

Εκτός από τα κλουβιά με τα πουλερικά που άφησαν στην είσοδο, στόλισαν κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο όποιο αντί για στολίδια κρέμασαν κάρτες πάνω στις οποίες αναγράφονταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι στον χώρο της υγείας.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές διεκδικούν μεταξύ άλλων την μετατροπή σε αορίστου χρόνου των συμβάσεων όλου του προσωπικού που υπηρετεί με ελαστικές μορφές απασχόλησης, προσλήψεις μονίμου προσωπικού και αύξηση των κονδυλίων των νοσοκομείων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...