Από αριστερά: Αλεξάνδρα Σίμιτς, Co Founder Nexya, Ιωάννης Καλλίγερος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Mercedes Benz Hellas, Νάντια Αναγνωστοπούλου, Co Founder Nexya | .
Επικαιρότητα

Διάκριση για τη startup που στηρίζει ο ΣΔΕ στο πρόγραμμα egg

Βραβείο Gold για την εταιρία Nexya στα Sales Excellence Awards που εξειδικεύεται στη γλωσσική τοπική προσαρμογή (localisation) προϊόντων για αγορές του εξωτερικού.
Protagon Team

Οναμάζεται Nexya. Είναι μία startup που εξειδικεύεται στην γλωσσική τοπική προσαρμογή (localisation) προϊόντων για αγορές του εξωτερικού. Με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και καινοτόμες agile μεθοδολογίες, προσφέρει εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις για εγγυημένη ποιότητα και μετρήσιμη εξοικονόμηση πόρων.

Η Nexya είναι επίσης η startup που υποστηρίζει εφέτος ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) στο πρόγραμμα «egg – enter•grow•go». Και  ακόμα, η Nexya είναι η εκείνη που απέσπασε το βραβείο Gold στην κατηγορία  «Νεοφυείς & ΜμΕ στις πωλήσεις» των φετινών Sales Excellence Awards που διοργανώθηκαν από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος και την Boussias Communications.

Καθοριστικό παράγοντα για τη βράβευση αποτέλεσε το λανσάρισμα μιας πύλης πελατών (client portal) που δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας και online παρακολούθησης των projects 24/7, χωρίς περιττά emails, με αμεσότητα και ακρίβεια.

«Η διάκριση της Nexya, μίας ελληνικής startup που μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής, είναι ιδιαίτερης αξίας τόσο για τις δύο ιδρύτριές της, δύο νέες γυναίκες επαγγελματίες, την Αλεξάνδρα Σίμιτς και τη Νάντια Αναγνωστοπούλου, όσο και για όλους εμάς στον ΣΔΕ που μέσα από την πρωτοβουλία μας Open Doors προσπαθούμε έμπρακτα να υποστηρίξουμε τους νέους και την καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Για μένα προσωπικά, είναι και τεράστια χαρά που και τα φετινά «παιδιά» μου ξεκινούν με διακρίσεις» δήλωσε η Νερίνα Κομιώτη, γενική διευθύντρια του ΣΔΕ και μέντορας της Nexya για το 2019.

Σημειώνεται ότι ο ΣΔΕ συνεργάζεται με το Πρόγραμμα «egg – enter•grow•go» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Open Doors, η οποία έχει σκοπό τη διάχυση γνώσεων, τη δημιουργία ευκαιριών, την παροχή έμπρακτης υποστήριξης και την προώθηση της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, τόσο προς τα μέλη του ΣΔΕ, όσο και προς την ευρύτερη αγορά της επικοινωνίας, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους νέους.