286
«Λουκέτο» μπαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο | ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Διακόπτεται το ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από επίθεση σε αρχιδιαιτητή

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2016, 15:00
«Λουκέτο» μπαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο
|ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Διακόπτεται το ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από επίθεση σε αρχιδιαιτητή

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2016, 15:00

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από επίθεση που δέχτηκε ο πρώην αρχιδιαιτητής, Γιώργος Μπίκας φαίνεται ότι οδηγούμαστε σε αναστολή όλων των πρωταθλημάτων. Οι άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στην Χαλκιδική την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ για να ανακαλέσει την απόλυσή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της κυπριακής ιστοσελίδας kerkida.net, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της UEFA HatTrick Committee έδωσε οδηγίες προς την διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ να προχωρήσουν σε επ΄άοριστο διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα.

H ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων με το ενδεχόμενο η απόφαση να επανεξεταστεί μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το σπίτι του αρχιδιαιτητή στη Χαλκιδική.

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι δεν έχουν περάσεις και πολλές ημέρες από τότε που άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας) και τον είχαν απειλήσει.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής  όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...