137
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, ο ΔΕΔΔΗΕ παρουσιάζει τεράστιες ελλείψεις υλικών και προσωπικού, με αποτέλεσμα όπως αναφέρει, να  μη γίνεται σωστή συντήρηση του δικτύου | ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος και τη Δευτέρα στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 11:26
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, ο ΔΕΔΔΗΕ παρουσιάζει τεράστιες ελλείψεις υλικών και προσωπικού, με αποτέλεσμα όπως αναφέρει, να  μη γίνεται σωστή συντήρηση του δικτύου
|ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος και τη Δευτέρα στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 11:26

Συνεχίζονται και τη Δευτέρα τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Αττικής εξαιτίας βλαβών σε γραμμές μέσης τάσης.

Οπως είπε στο protothema.gr o πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή μέσης τάσης Σπάτα-Λούτσα και η γραμμή Νέα Μάκρη-Βουτζάς, βλάβες που επηρεάζουν την ανατολική Αττική.

Διακοπές ρεύματος ωστόσο σημειώνονται και στα δυτικά προάστια (Χαϊδάρι, Περιστέρι, Αιγάλεω) λόγω ζημιάς σε μετασχηματιστή στο Αιγάλεω, καθώς και σε περιοχές των βορείων προαστίων μετά από προβλήματα στο δίκτυο καλωδίωσης από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) που έχει την αρμοδιότητα των γραμμών και των υποσταθμών μέσης και χαμηλής τάσης παρουσιάζει τεράστιες ελλείψεις υλικών και προσωπικού, με αποτέλεσμα όπως αναφέρει, να  μη γίνεται σωστή συντήρηση του δικτύου και με τις πρώτες ακραίες καιρικές συνθήκες να εκδηλώνονται διακοπές ρεύματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...