315
Πυρετώδεις οι ετοιμασίες στο Dolby Theater του Λος Αντζελες ενόψει της τελετής απονομής των 91ων Οσκαρ, που θα γίνει την Κυριακή | REUTERS

Διακοπές πολυτελείας στη Χαλκιδική ένα από τα δώρα για τους εκλεκτούς των Οσκαρ!

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2019, 09:43
Πυρετώδεις οι ετοιμασίες στο Dolby Theater του Λος Αντζελες ενόψει της τελετής απονομής των 91ων Οσκαρ, που θα γίνει την Κυριακή
|REUTERS

Διακοπές πολυτελείας στη Χαλκιδική ένα από τα δώρα για τους εκλεκτούς των Οσκαρ!

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2019, 09:43

Μια εβδομάδα σε πολυτελείς βίλες στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής θα απολαύσουν οι 25 υποψήφιοι και υποψήφιες για τα Οσκαρ σκηνοθεσίας και ηθοποιίας, ανάμεσα σε πολλά ακόμα δώρα που θα λάβουν από εταιρεία μάρκετινγκ του Λος Αντζελες.

Η «τσάντα» με τα δώρα, συνολικής αξίας άνω των 100.000 δολαρίων, προσφέρεται για 17η χρονιά, όπως αναφέρει το Forbes, που παρουσιάζει 53 από τα δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν από απλά καθημερινά αντικείμενα έως εμπειρίες πολυτελείας.

Το πιο ακριβό είναι ένα ταξίδι αξίας 15-20.000 δολαρίων, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις προορισμούς: Ισλανδία, Νησιά Γκαλάπαγκος, Αμαζόνιο, ή ένα πακέτο για την Κόστα Ρίκα και τον Παναμά.

Για παράδειγμα, η εκδρομή στον Αμαζόνιο θα περιλαμβάνει και μία κρουαζιέρα για παρατήρηση σπάνιων πουλιών, πιθήκων και χελωνών. Αυτό της Ισλανδίας, θα περιλαμβάνει επίσης κρουαζιέρα σε διάφορα νησιά και τους διάσημους γκρεμούς της νήσου, αλλά και επίσκεψη στην πρωτεύουσα Ρέικιαβικ.

Οι διασημότητες που θα λάβουν την «τσάντα» θα έχουν επίσης τη δυνατότητα «να παρακολουθήσουν ιδιαίτερες συνεδρίες θεραπείας από φοβίες» από μία ειδική επιστήμονα.

Επιπλέον, κερδίζουν μία ετήσια συνδρομή στην κλειστή ιδιωτική λέσχη κοινωνικής συναναστροφής και γνωριμιών ΜΟΤΑ στο Λος Αντζελες, στα αποκλειστικά μέλη του οποίου επιτρέπεται η χρήση κάνναβης, που από το περασμένο έτος είναι νόμιμη στην Καλιφόρνια.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικού προγράμματος γυμναστικής από έναν γνωστό γυμναστή.

Ακόμα, τα δώρα περιλαμβάνουν ένα μπουκάλι γαλλικό αψέντι, μία προσωπογραφία τους σε κρύσταλλο, ένα γεύμα για δύο στο Λος Κάβος του Μεξικού, διάφορα προϊόντα ομορφιάς, όπως μάσκαρα, πολυτελή σαμπουάν, πιστολάκι μαλλιών, ένα προσωπικό άρωμα, αρωματικά κεριά, ένα βραχιόλι από λάπις λάζουλι, τρίμηνη συνδρομή στην The Wall Street Journal και μία «αθόρυβη» αντλία γάλακτος στήθους.

Τα πιο «συνηθισμένα» δώρα που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι μία οδοντόκρεμα κι ένα στοματικό διάλυμα, ένα πακέτο με άλατα μπάνιου και ακόμη ένα με ψεύτικες βλεφαρίδες, μία εξάδα με λεμονάδες, μπλουζάκια και φανέλες, σοκολατάκια χωρίς λακτόζη και γλουτένη, στυλό, μπισκότα και μία βούρτσα μπάνιου σε μορφή emoji και φωσφορίζουσα στο σκοτάδι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...