178
Η Μελάνια Τραμπ φωτογραφήθηκε φορώντας μάσκα | Twitter

Διαφωνεί με τον Τραμπ η Μελάνια και φορά μάσκα για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2020, 11:39
Η Μελάνια Τραμπ φωτογραφήθηκε φορώντας μάσκα
|Twitter

Διαφωνεί με τον Τραμπ η Μελάνια και φορά μάσκα για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2020, 11:39

Σε αντίθεση με τον σύζυγό της, που παρά τις συστάσεις των ειδικών στις ΗΠΑ, αρνείται να φορέσει μάσκα –όχι γιατί δεν προστατεύει από τον κορονοϊό, αλλά γιατί δεν του αρέσει η εικόνα του– η Μελάνια Τραμπ φωτογραφήθηκε φορώντας την και παρότρυνε τους πολίτες να κάνουν το ίδιο.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έγραψε ότι το CDC (αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) συστήνει στον κόσμο να φορούν υφασμάτινη μάσκα εκτός σπιτιού, όπου τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης είναι δύσκολο να τηρηθούν, όπως σε σουπερμάρκετ και φαρμακεία. «Θυμηθείτε όμως, ότι αυτό δεν αντικαθιστά τη σημασία της κοινωνικής αποστασιοποίησης».

Στον λογαριασμό της στο Twitter, η κυρία Τραμπ έχει ανεβάσει επίσης διάφορα βίντεο με συμβουλές για την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει την Παρασκευή ότι ναι μεν το CDC συστήνει τη χρήση μάσκας, αλλά ο ίδιος δεν θα φορέσει, γιατί δεν του φαίνεται πρέπον να τη φορά στο Οβάλ Γραφείο, όταν μιλά «με ηγέτες, πρωθυπουργούς, προέδρους, βασιλιάδες, βασίλισσες, δικτάτορες από όλο τον κόσμο. Ισως να αλλάξω γνώμη, αλλά αυτό θα περάσει και ελπίζω γρήγορα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...