297
Και όμως, Αδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης δεν θυμήθηκαν τα παλιά, στη συνάντηση που είχαν στο εντευκτήριο της Βουλής | INTIMEnews

«Δεν θα μας πεις και βρωμιάρηδες»! Ο διάλογος Πολάκη – Μηταράκη στη Βουλή και το τετ α τετ με τον Αδωνι

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2019, 13:55
Και όμως, Αδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης δεν θυμήθηκαν τα παλιά, στη συνάντηση που είχαν στο εντευκτήριο της Βουλής
|INTIMEnews

«Δεν θα μας πεις και βρωμιάρηδες»! Ο διάλογος Πολάκη – Μηταράκη στη Βουλή και το τετ α τετ με τον Αδωνι

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2019, 13:55

«Μεγάλες στιγμές» έζησαν όσοι βρέθηκαν στο εντευκτήριο της Βουλής το πρωί της Πέμπτης, εν αναμονή της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης έπινε τον καφέ του μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ, όταν εμφανίστηκε μπροστά του ο Παύλος Πολάκης.

Με το γνωστό βαρύ του ύφος, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζήτησε τον λόγο από τον κ. Μηταράκη για τη δήλωσή του προ ημερών ότι βρήκε στο γραφείο του υπουργού κατσαρίδες (θυμηθείτε τη δήλωση στο βίντεο κάτω).

«Χωρίς καλημέρες και άλλες χαιρετούρες», περιγράφει για το περιστατικό ο  Νίκος Χασαπόπουλος από «Το Βήμα», « ο πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης μπουκάρει στο καφενείο και απευθυνόμενος στον κ. Μηταράκη του λέει: 

Εχεις DDT (σ.σ. ισχυρό παρασιτοκτόνο) στο σπίτι σου;»

«Για να σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ, σημαίνει ότι είπα κάτι πολύ σημαντικό», του απάντησε τότε ο υφυπουργός, με τον κ. Πολάκη να επιμένει στο ερώτημά του:

«Δεν έχεις DDT στο σπίτι σου; Τι είναι αυτά που λες;»

«Εγώ είπα για κατσαρίδες. Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρατε τόσο προσωπικά, μάλλον σας ενόχλησε», επανήλθε ο κ. Μηταράκης.

«Οχι»,του απάντησε ξανά ο Παύλος Πολάκης, «είπες για κατσαρίδες στο γραφείο του υπουργού. Δεν θα μας πεις ότι είμαστε βρωμιάρηδες και μαδουραίοι»!

Και ενώ ο διάλογος έδειχνε ότι θα συνεχιστεί, ξαφνικά από το σημείο περνάει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.

Για μια στιγμή, οι παριστάμενοι βουλευτές «πάγωσαν», περιμένοντας μία ακόμη «σύγκρουση» του αντιπροέδρου της ΝΔ με τον κ. Πολάκη, ανάλογη με αυτές που είχαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής.

Προς έκπληξη όλων όμως, εκείνοι χαιρετήθηκαν, με κάποιους να μιλούν για μια απλή χειραψία και άλλους να υποστηρίζουν (αν και τραβηγμένο) ότι υπήρξε και μία σύντομη μικρή αγκαλιά.

Ερωτηθείς ο κ. Γεωργιάδης για τον θερμό χαιρετισμό που είχε με τον «ορκισμένο εχθρό» του, δικαιολογήθηκε λέγοντας : «Ε, έπεσε πάνω μου, τι να κάνω, πολιτικός πολιτισμός…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...