187
|

«Δεν μας κάμπτουν»! Κανονικά την Τρίτη στα περίπτερα η «Καθημερινή»

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 17:53

«Δεν μας κάμπτουν»! Κανονικά την Τρίτη στα περίπτερα η «Καθημερινή»

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 17:53

Κανονικά θα κυκλοφορήσει την Τρίτη η εφημερίδα «Καθημερινή», τα γραφεία της οποίας στο κτίριο του ΣΚΑΪ έγιναν στόχος βομβιστικής επίθεσης τα ξημερώματα.

Η «Καθημερινή» θα κυκλοφορήσει αύριο, όπως έχει κάνει τα τελευταία 99 χρόνια, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου για μία ακόμη φορά διαμηνύεται ότι η τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του Ομίλου ΣΚΑΪ δεν θα κάμψει κανέναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δεν θα κάμψει κανέναν. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με επαγγελματισμό, με ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα. Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους πολίτες για τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης που έχουμε λάβει. Μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα κυκλοφορήσει αύριο, όπως έχει κάνει τα τελευταία 99 χρόνια, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας.

Ελπίζουμε πως το άρρωστο φαινόμενο της στοχοποίησης των μέσων ενημέρωσης θα σταματήσει εδώ και τώρα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την δημοκρατία, και όχι μόνο. Όσοι έχουν την ευθύνη γι’ αυτό και η πολιτεία που έχει την ευθύνη για την προστασία της πολυφωνίας και της ενημέρωσης οφείλουν να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης».