281
Φορώντας ένα λευκό t-shirt ο 37χρονος ιερέας οδηγείται στον εισαγγελέα | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό»: Στον εισαγγελέα χωρίς ράσα ο ιερέας που έριξε το βιτριόλι

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2021, 19:34
Φορώντας ένα λευκό t-shirt ο 37χρονος ιερέας οδηγείται στον εισαγγελέα
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό»: Στον εισαγγελέα χωρίς ράσα ο ιερέας που έριξε το βιτριόλι

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2021, 19:34

Χωρίς ράσα, αλλά με πολιτική περιβολή και συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη.

Ο ιερέας επιτέθηκε στα μέλη του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου μετά την απόφαση για τον αποσχηματισμό του. «Δεν ήξερε ότι θα κάνω κακό, ζητώ συγγνώμη» είπε βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα.

Νωρίτερα είχε αποφασιστεί να μεταφερθεί και στο Δρομοκαϊτειο προκειμένου να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του 37χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τόνισε ότι ο ιερέας χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και ο ίδιος θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την εισαγγελική αρχή.

Επεσήμανε ότι ο 37χρονος είχε προαναγγείλει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αν τον αδικήσουν με την απόφαση, δεν θα μείνει στα λόγια. Ανέφερε δε ότι μετά από αυτό θα έπρεπε να ληφθεί ιδιαίτερη μνεία.

Στο μεταξύ εξιτήρια έλαβαν οι επτά Μητροπολίτες, από τα Νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και ΚΑΤ, όπου είχαν μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό τους.

Για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του ΚΑΤ παρέμεινε ο Αρχιμανδρίτης-Γραμματέας Συνοδικού, ο οποίος έφερε σοβαρότερο έγκαυμα δέρματος τραχήλου και οπισθοωτιαίας χώρας.

Ειδικότερα, οι Μητροπολίτες Γουμενίσσης, Κηφισίας, Δρυινουπόλεως-Κονίτσης και Κασσανδρείας, που διακομίστηκαν χθες με ΕΚΑΒ από το Λαϊκό Νοσοκομείο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», εξετάστηκαν αρχικά από την Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου και βρέθηκαν να έχουν ήπια βλάβη του κερατοειδούς για την οποία έλαβαν την δέουσα αγωγή, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου. Μετέπειτα εκτιμήθηκαν από την Πλαστική Χειρουργική και βρέθηκαν να έχουν περιορισμένα εγκαύματα στο πρόσωπο και στα άνω άκρα για τα οποία έλαβαν την κατάλληλη αγωγή. Θα πραγματοποιηθεί επανεξέταση του Μητροπολίτη Κηφισίας το Σάββατο 26 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...