Ο δράστης της δολοφονίας την ώρα που οδηγείται στον εισαγγελέα | INTIMEnews
Επικαιρότητα

«Δεν φταίω εγώ, φοβήθηκα για τη ζωή μου», είπε ο δράστης της δολοφονίας στον Πειραιά

Ο 30χρονος πατέρας δύο παιδιών οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία Πειραιά. Ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για την απολογία του
Protagon Team

«Δεν φταίω εγώ για ό,τι έγινε. Φοβήθηκα για τη ζωή μου», ισχυρίστηκε κατά την προσαγωγή του την Πέμπτη στα δικαστήρια Πειραιά, ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας στο κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη.

Ο 30χρονος που τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς τράβηξε πιστόλι και σκότωσε νεαρό θαμώνα του κέντρου διασκέδασης από τη Νίκαια, δήλωσε μετανιωμένος και απέδωσε το φονικό στην «κακιά την ώρα».

Οσο για το όπλο του φόνου που ακόμα δεν έχει βρεθεί, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πέταξε κάπου αλλά δεν θυμάται πού.

«Βγήκα έξω από το μπαρ να καπνίσω. Εκείνη την ώρα ήταν έξω ένας νεαρός με την παρέα του που με κοίταζε επίμονα και έκανα το ίδιο. Με ρώτησε γιατί τον κοιτάω και του απάντησα γιατί κάνει και εκείνος το ίδιο. Με ρώτησε αν ξέρω ποιος είναι και του ανταπάντησα αν ξέρει ποιος είμαι εγώ. Μου έδωσε κουτουλιά στο πρόσωπο και άρχισε να με χτυπά. Φοβήθηκα για τη ζωή μου και έβγαλα το πιστόλι για να αμυνθώ. Ήταν η κακιά στιγμή», είχε υποστηρίξει για το φονικό επεισόδιο από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε στις αρχές.

Οπως διαπιστώθηκε ο 30χρονος -ελληνικής υπηκοότητας με καταγωγή από τον Άγιο Δομινίκο και πατέρας δύο παιδιών- έχει βεβαρημένο παρελθόν, καθώς το 2010 -και πάλι για ασήμαντη αφορμή- είχε μαχαιρώσει έναν ιταλό τουρίστα στην Τρούμπα, ενώ είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για υποθέσεις ναρκωτικών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση και απείθεια.

Για το φονικό της Πρωτοχρονιάς τού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία. Δια του συνηγόρου του, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στη μία μετά το μεσημέρι της Παρασκευής.