272
Ο Τζέικ Αντζελι όρμησε πρώτος από όλους τους άλλους και εισέβαλε στο Καπιτώλιο | REUTERS /Stephanie Keith

Δεν έτρωγε το φαγητό της φυλακής επειδή δεν ήταν βιολογικό ο «Βίκινγκ» που εισέβαλε στο Καπιτώλιο

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2021, 20:16
Ο Τζέικ Αντζελι όρμησε πρώτος από όλους τους άλλους και εισέβαλε στο Καπιτώλιο
|REUTERS /Stephanie Keith

Δεν έτρωγε το φαγητό της φυλακής επειδή δεν ήταν βιολογικό ο «Βίκινγκ» που εισέβαλε στο Καπιτώλιο

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2021, 20:16

Αρνήθηκε να καταναλώσει το φαγητό της φυλακής ο γυμνόστηθος άνδρας με τα κέρατα και τη γούνα που είχε εισβάλει πρόσφατα στο Καπιτώλιο, καθώς, όπως εξήγησε η μητέρα του, Μάρθα Τσάνσλεϊ, καταναλώνει αποκλειστικά και μόνο βιολογικά τρόφιμα, γράφει η New York Post.

Την απεργία πείνας ξεκίνησε ο Τζέικ Αντζελι από την πρώτη ημέρα που φυλακίστηκε (εδώ), δηλαδή από το Σάββατο, λόγω της αυστηρού τύπου διατροφής που κάνει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 33χρονου, το αίτημά του ικανοποιήθηκε, καθώς η δικαστής Ντέμπορα Φάιν αποφάσισε ότι πρόκειται για εξαιρετικά ανησυχητικό γεγονός και έδωσε εντολή στη φυλακή να ικανοποιήσει τις διατροφικές επιθυμίες του.

Ο 32χρονος άνδρας, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Τζέικομπ Αντονι Τσάνσλεϊ, θεωρείται θιασώτης του ακροδεξιού κινήματος των QAnon και αυτοαποκαλείται «σαμάνος του κινήματος».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Arizona Republic» είχε πει ότι φορά τη γούνα με τα κέρατα, έχοντας βαμμένο το πρόσωπό του στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, για να προκαλεί το ενδιαφέρον.

Είναι μεγάλος θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ και θεωρεί ότι ο απερχόμενος πρόεδρος διεξάγει πόλεμο κατά μιας διεθνούς ελίτ παιδόφιλων, μέλη της οποίας έχουν κομβικές θέσεις σε επιχειρήσεις, μέσα ενημέρωσης, ακόμα και την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Στο παρελθόν ο Αντζελι είχε εντοπιστεί και άλλες φορές έξω από το Καπιτώλιο, όπου διέσπειρε τις θεωρίες των QAnon.

Η λέξη βιολογικό (organic) άρχισε να γίνεται trend στο Twitter στις ΗΠΑ μετά την είδηση της ικανοποίησης του αιτήματος του Αντζελι και οι χρήστες πλημμύρισαν τα social media με τις αντιδράσεις τους.

Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν για άλλη μια φορά για τα προνόμια που απολαμβάνει αυτός ο λευκός άνδρας, ο οποίος μπήκε ανενόχλητος στο Καπιτώλιο και τώρα ικανοποιήθηκε και το αίτημά του για καλύτερο φαγητό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...