278
Η Κίρα Νάιτλι σε πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 11 Οκτωβρίου | REUTERS/Simon Dawson

Δεν είχα σκοπό να εξευτελίσω την Κέιτ Μίντλετον, επιμένει η Κίρα Νάιτλι

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2018, 14:06
Η Κίρα Νάιτλι σε πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 11 Οκτωβρίου
|REUTERS/Simon Dawson

Δεν είχα σκοπό να εξευτελίσω την Κέιτ Μίντλετον, επιμένει η Κίρα Νάιτλι

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2018, 14:06

Σε παρερμηνεία από τα ΜΜΕ απέδωσε η Κίρα Νάιτλι τον θόρυβο που προκλήθηκε από την προσωπική εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό της της, η οποία θεωρήθηκε επίθεση στην δούκισσας του Κέιμπριτζ, την Κέιτ Μίντλετον.

Η 33χρονη Νάιτλι είχε γράψει μια επιστολή –με ευθύ και ωμό τρόπο- για την δική της εμπειρία για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Μία ημέρα αργότερα είδε την δούκισσα να βγαίνει από το μαιευτήριο με την κόρη της Σάρλοτ, άνετη και σαν μην είχε γεννήσει.

Γρήγορα η επιστολή έγινε βάιραλ και άνοιξε τον διάλογο για τη μητρότητα και τις απαιτήσεις να κρύβει η γυναίκα την εμπειρία του τοκετού.

Είχε όμως σκοπό την ταπείνωση και την προσβολή της Μίντλετον;

«Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον που συγκεκριμένη μερίδα των ΜΜΕ έχει παρερμηνεύσει -δεν θέλω να πω σκόπιμα- το νόημα των όσων είπα επακριβώς», δήλωσε η Νάιλτι στο Press Association.

Προσθέτει ότι «θα πρότεινα σε αυτούς τους ανθρώπους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ξαναδιαβάσουν ολόκληρο το κείμενο και να μην απομονώνουν μόνο ένα κομμάτι, γιατί τα σχόλια που έκανα αφορούν στην κουλτούρα μας που αποσιωπά τις αλήθειες των γυναικών και μας υποχρεώνει να τις αποκρύβουμε. Δεν εξευτέλισα καμία με οποιονδήποτε τρόπο. Για την ακρίβεια έκανα ακριβώς το αντίθετο.

» Κυκλοφορεί ένα καταπληκτικό βιβλίο αυτή την περίοδο που λέγεται “Οι φεμινίστριες δεν φοράνε ροζ (και άλλα ψέματα)”, και προτείνω, αν θέλετε να μάθετε για αυτό, να διαβάσετε αυτό το δοκίμιο και όλα τα άλλα στο βιβλίο», πρόσθεσε η Νάιτλι.

«Το υπέροχο είναι πως όλα τα έσοδα πηγαίνουν στο Girl Up που είναι ένα εξαιρετικό ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών που χρηματοδοτεί οργανισμούς, οι οποίοι με τη σειρά τους υποστηρίζουν την εκπαίδευση των κοριτσιών, την ασφάλειά τους και την γυναικεία ηγεσία σε αναπτυσσόμενες χώρες», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...