188
| ΙΝΤΙΜΕnews

ΔΕΔΔΗΕ: Κάηκαν πάνω από 100 στύλοι ηλεκτροδότησης – ολική καταστροφή πέντε υποσταθμών Μέσης Τάσης

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2022, 14:16
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΔΕΔΔΗΕ: Κάηκαν πάνω από 100 στύλοι ηλεκτροδότησης – ολική καταστροφή πέντε υποσταθμών Μέσης Τάσης

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2022, 14:16

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες από την καταστροφική πυρκαγιά περιοχές στην Αττική.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, από το βράδυ της Τρίτης τέθηκαν εκτός λειτουργίας δύο γραμμές μέσης τάσης και το πρωί της Τετάρτης άλλες δύο γραμμές που τροφοδοτούν 210 υποσταθμούς, επηρεάζοντας περίπου 15.000 καταναλωτές.

Επίσης, με τα έως τώρα δεδομένα, έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης αντικατάστασης περίπου 100  στύλων μέσης και χαμηλής τάσης και εξαρχής κατασκευής πέντε υποσταθμών μέσης τάσης λόγω ολικής καταστροφής.

Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης επανηλεκτροδοτήθηκαν 90 υποσταθμοί επιτυγχάνοντας την επανηλεκτροδότηση 6.700 καταναλωτών.

«Οπως προκύπτει από την έως αυτή τη στιγμή επιθεώρηση του Δικτύου, στα σημεία που έχει επιτραπεί η πρόσβαση στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν νέες ζημιές, εκτιμάται ότι μέχρι το απόγευμα θα επανηλεκτροδοτηθούν περίπου άλλοι 90 υποσταθμοί», αναφέρει ο Διαχειριστής.

Στις εργασίες επιδιόρθωσης των βλαβών απασχολούνται περισσότεροι από 300 τεχνικοί (συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ και συνεργαζόμενων εργολάβων) με 120 οχήματα και μηχανήματα έργου, τα οποία εργάζονται πυρετωδώς σε όλα τα σημεία που είναι δυνατή η πρόσβαση, καθώς  συνεχίζεται το έργο της κατάσβεσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...