218
Η Δανάη Στράτου στη συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ | Youtube

Δανάη Στράτου: Ο Γιάνης (Βαρουφάκης) δεν είπε ποτέ «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες»

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2019, 10:14
Η Δανάη Στράτου στη συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
|Youtube

Δανάη Στράτου: Ο Γιάνης (Βαρουφάκης) δεν είπε ποτέ «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες»

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2019, 10:14

Οσο πλησιάζουν οι ευρωεκλογές η υποψήφια ευρωβουλευής του «ΜέΡΑ25» (και σύζυγος του επικεφαλής, Γιάνη Βαρουφάκη),  Δανάη Στράτου, πυκνώνει τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις που μετατρέπονται συχνά σε μία εξιστόρηση των κρίσιμων εκείνων ημερών το καλοκαίρι του 2015.

Σε μία ακόμη εκμυστήρευσή της, η κυρία Στράτου υποστήριξε ότι ο σύζυγός της δεν της είπε ποτέ τη φράση «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» που αποδόθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών τον Ιούνιο του 2015, μετά την προκήρυξη του περίφημου δημοψηφίσματος. Και απέδωσε το όλο θέμα που δημιουργήθηκε για την επίμαχη δήλωση, σε διαστρέβλωση των λεγομένων του.

Εξηγώντας πώς έχουν τα πράγματα,  η υποψήφια ευρωβουλευτής διευκρίνισε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε απλά έναν παραλληλισμό με τη γνωστή ταινία «Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά» και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Ιαν Πάρκερ (Ian Parker) του New Yorker του, είπε: «σκέψου να ερχόμουν εγώ και να έλεγα ‘αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες’».

Η ίδια, ισχυρίστηκε, ενημερώθηκε από το ραδιόφωνο για το κλείσιμο των τραπεζών και όχι από τον σύζυγο της.

Δεν ήταν επιλογή του να κλείσουν οι τράπεζες, επέμεινε, ωστόσο ήταν  κάτι που το φοβόταν, καθώς -όπως είπε- τον είχαν απειλήσει με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, η Δανάη Στράτου αποκάλυψε, τέλος, πως αν δεν είχε ανατραπεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα, ο σύζυγός της θα παρέμενε στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...