393
Η Αζια Αρτζέντο λύγισε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τον θάνατο του Αντονι Μπουρντέν | Daily Mail TV

Δακρυσμένη Αρτζέντο: «Απατούσα τον Μπουρντέν, με απατούσε και αυτός»

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 14:42
Η Αζια Αρτζέντο λύγισε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τον θάνατο του Αντονι Μπουρντέν
|Daily Mail TV

Δακρυσμένη Αρτζέντο: «Απατούσα τον Μπουρντέν, με απατούσε και αυτός»

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 14:42

Εχουμε συνηθίσει την ιταλίδα σκηνοθέτιδα να βγάζει πύρινους λόγους εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, τον οποίο έχει κατηγορήσει ανοιχτά για βιασμό. Είναι ίσως η πρώτη φορά, που βλέπουμε αυτή τη δυναμική γυναίκα να λυγίζει μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τον μεγάλο της έρωτα, Αντονι Μπουρντέν.

Η Aζια Αρτζέντο μίλησε για πρώτη φορά από τότε που ο σύντροφός της και διάσημος σεφ και συγγραφέας, αυτοκτόνησε. Περιγράφοντας τη θλίψη της, παραδέχτηκε ότι τον απάτησε, αλλά δηλώνει πως και εκείνος έκανε το ίδιο, βάζοντας τους δικούς της ξεχωριστούς όρους στο στερεοτυπικό «για πάντα μαζί».

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Daily Mail TV, η δυναμική ακτιβίστρια του #MeToo, αφηγήθηκε τη στιγμή κατά την οποία έμαθε ότι ο Μπουρντέν είχε αυτοκτονήσει. Είπε πώς τα τρολ την κατηγόρησαν ότι οδήγησε τον σύντροφό της στην αυτοκτονία εξαιτίας της απιστίας της και αποκάλυψε, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της: «Με απατούσε κι εκείνος. Δεν ήταν πρόβλημα για τη σχέση μας αυτό. Υπάρχει κόσμος που λέει ότι τον δολοφόνησα. Λένε ότι τον σκότωσα. Αλλά καταλαβαίνω ότι ο κόσμος πρέπει να βρει κάποιον να κατηγορήσει. Θα ήθελα επίσης να βρω έναν λόγο. Δεν τον έχω. Κατά κάποιον τρόπο καταλαβαίνω ότι θέλουν να με βλέπουν ως αρνητικό πρόσωπο, μία κακή επιρροή, ως τον καταστροφέα».

Και συνεχίζοντας για το θέμα της απιστίας: «Ο Αντονι ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που γνώρισα. Ταξίδευε διαρκώς, όταν βλέπαμε ο ένας τον άλλον, απολαμβάναμε τη συντροφιά. Αλλά, δεν ήμασταν παιδιά. Ημασταν ενήλικες. Είχαμε ζωές, είχαμε συζύγους, είχαμε παιδιά. Δεν μπορώ να τον σκεφτώ ως κάποιον που θα έκανε μια τέτοια ακραία πράξη στο όνομα μιας δικής μου απιστίας».

Προσπαθώντας να εξηγήσει τι θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε μία τέτοια πράξη: «Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι απαίσια είναι ότι είχε τόσο πολύ πόνο μέσα του και δεν το μοιράστηκε. Δεν το είδα. Και γι ‘αυτό θα νιώθω ένοχη για την υπόλοιπη ζωή μου. Ηταν περίπου 12 το μεσημέρι και ετοιμαζόμουν για τα γυρίσματα του “X-Factor Italy” όταν μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου. Μου είπε πως ο Αντονι αυτοκτόνησε και δεν μπορούσα καν να μιλήσω. Δεν μπορούσα να κλάψω καν. Και τότε άρχισα να φωνάζω. Φώναζα με όλη μου τη ψυχή. Ημουν μόνη μου στην κρεβατοκάμαρά μου. Και μετά άρχισα να κλαίω και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ενιωσα σα να βρισκόμουν στην άβυσσο και δεν υπήρχε πια φως».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...