644
| CreativeProtagon / CosmoteTV

Υπερήρωες στην Cosmote TV

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2020, 17:05
|CreativeProtagon / CosmoteTV

Υπερήρωες στην Cosmote TV

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2020, 17:05

Ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι υπερήρωες των χαλεπών καιρών μας; Αν πιστέψουμε το θέμα στη φετινή Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης στην Ψυχική Ασθένεια (Mental Health Awareness Week), το χαρακτηριστικό του νέου υπερήρωα είναι η καλοσύνη.

Οι υπερήρωες, λένε οι απανταχού ειδικοί στο θέμα, είναι το ιδεώδες για τους ανθρώπους. Όχι μόνον ως προς τις υπερδυνάμεις τους, αλλά κυρίως ως προς την προσφορά στο σύνολο. Από όποιο κοινωνικό ή άλλο υπόβαθρο και αν προέρχονται. Όσο φωτεινό ή σκοτεινό παρελθόν και αν έχουν.

«Είναι», υποστηρίζουν οι επαΐοντες, «όπως τους θέλουμε να είναι. Οδηγούν τις πράξεις μας και βάζουν τον πήχυ της καλοσύνης και της προσφοράς απέναντι στα μέτρα της δικής μας ζωής». Και κάτι ακόμη: Τους χρειαζόμαστε για να μας προστατεύουν. Από τους εαυτούς μας.

Πάμε παρακάτω. Ξέρετε, γιατί φοράνε συνήθως μάσκα; Όχι μόνον για να προστατεύσουν την ταυτότητά τους. Αλλά κυρίως γιατί κάποια πράγματα – και κάποιοι ήρωες – σε αυτό τον κόσμο δεν γεννήθηκαν για να προσωποποιούνται. Και κάτω από τη δική τους μάσκα υπάρχουν πολύ περισσότερα από σάρκα και οστά. Υπάρχει το ιδεώδες που λέγαμε. Και αυτό είναι πιο δυνατό όταν είναι απρόσωπο.

Πλέον, οι νέοι υπερήρωες – και στη μεγάλη οθόνη – όπως ο Σπάιντερμαν (ο Άνθρωπος – Αράχνη, στο Νο. 3 της σειράς ταινιών) διαφέρει αρκετά από τους κλασικούς υπηρήρωες, όπως ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν. Έχουν πια όλο και περισσότερα ανθρώπινα ελαττώματα.

Δεν προσφέρουν λιγότερο. Απλώς τείνουν να μας μοιάσουν, για να μας γίνουν πιο οικείοι και προσιτοί. Καθώς φτάνουν πια να είναι οι ήρωες της νέας καθημερινότητας. Με άξονα το ένα και βασικό στοιχείο: την καλοσύνη.

Οι νέοι υπερήρωες λοιπόν είναι εδώ για να τους…. Αγγίξουμε. Η Cosmote TV έχει φροντίσει γι’ αυτό, με το νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS, αφιερωμένο στις παγκόσμιες κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.

Με καθημερινές προβολές ταινιών, στο «Marvel Cinematic Universe». Αλλά και θεματικά αφιερώματα ή ντοκιμαντέρ για κάθε ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών και υλικό από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα.

Το COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα παραμείνει στον αέρα έως και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 και θα κλείσει με την «τελευταία πράξη» των Εκδικητών, την ταινία «Avengers: Endgame» (Κυριακή 8/11, 21:30).

Στο κανάλι της Cosmote TV προβάλλονται οι ταινίες Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3 με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Captain America: The First Avenger, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War με τον Κρις Έβανς, καθώς και τα τέσσερα μέρη των «Εκδικητών» (MARVEL’S THE AVENGERS, AVENGERS: Age of Ultron, AVENGERS: Infinity War, AVENGERS: Endgame).

Μαζί, ο Μαύρος Πάνθηρας (Black Panther), η πρώτη ταινία υπερηρώων που βραβεύτηκε με Όσκαρ. Αλλά και το Doctor Strange με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, οι δύο ταινίες Φύλακες του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy), το Captain Marvel και οι περιπέτειες των Ant-Man (Πολ Ραντ) και Thor (Κρις Χέμσγουορθ).

Και μεγάλες πρεμιέρες

Στο μεταξύ, η Cosmote TV δίνει στους συνδρομητές της μια νέα δυνατότητα: να νοικιάσουν κινηματογραφικές ταινίες, λίγο μετά την έξοδό τους στις κινηματογραφικές αίθουσες, και να τις παρακολουθήσουν στο σπίτι. Και αυτό μέσα από τη νέα επιλογή της υπηρεσίας Movies Club.

Στην υπηρεσία, που έκανε μόλις πρεμιέρα, σε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Odeon, Tanweer, Spentzos και Rosebud.21, θα προστεθούν και τίτλοι κινηματογραφικών ταινιών που θα κάνουν πανελλήνια πρεμιέρα απευθείας στην Cosmote TV.

Στους on demand καταλόγους, οι συνδρομητές, μεταξύ άλλων, θα βρουν την ταινία «Οι ζωές που δεν έζησα» με τους Χαβιέ Μπαρδέμ και Ελ Φάνινγκ, «Η Φωλιά», με τους Τζουντ Λο και Κάρι Κουν, το θρίλερ «Έκρηξη Θυμού» με τον Ράσελ Κρόου σε ρόλο ψυχοπαθή δολοφόνου, το «Minamata» με τον Τζόνι Ντεπ, κ.ά.

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας Movies Club, λίγες μέρες μετά την κινηματογραφική τους πρεμιέρα, με τιμή ενοικίασης από 4,90 ευρώ, και οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν εντός 48 ωρών.