207
O πρώην ποδοσφαιριστής Φλορέντ Μαλουντά ανακατεύει τα μπαλάκια του Champions League | UEFA Pool/Handout via REUTERS

Champions League: Με Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2020, 19:40
O πρώην ποδοσφαιριστής Φλορέντ Μαλουντά ανακατεύει τα μπαλάκια του Champions League
|UEFA Pool/Handout via REUTERS

Champions League: Με Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2020, 19:40

Την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για την φάση των ομίλων του Champions League. Αυτές θα είναι και οι δύο πιο δύσκολες αναμετρήσεις για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που έχει φυσικά ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Και αυτό γιατί πέρα από την Σίτι, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας θα αντιμετωπίσουν την πορτογαλική Πόρτο και την γαλλική Μαρσέιγ. Δύο όμαδες που είναι πολύ καλές όμως σίγουρα δεν τρομάζουν τον Ολυμπιακό που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει σημαντικές εμπειρίες στην Ευρώπη.

Σίγουρα σε αυτό το επίπεδο εύκολη κλήρωση δεν υπάρχει, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα για τους Ερυθρόλευκους αν κρίνει κανείς από το… τρομακτικό δίδυμο Κριστιάνο (Γιουβέντους)-Μέσι (Μπαρτσελόνα) του έβδομου γκρουπ  ή το δίδυμο Λεβαντόφσκι (Μπάγερν) – Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης) στο πρώτο γκρουπ.

Στον Ολυμπιακό μπορούν να αισθάνονται… άτυχοι όσο αφορά την ομάδα που προέκυψε από τον 4ο γκρουπ δυναμικότητας, αφού σίγουρα η Μαρσέιγ (στην οποία ανήκει ακόμη ο Κώστας Μήτρογλου αν και δύσκολα θα μείνει στους Μασσαλούς) δεν είναι ούτε… Μίντιλαντ, ούτε Φερεντσβάρος.

Από τους υπόλοιπους ομίλους ξεχωρίζει φυσικά η τιτανομαχία Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους αφού για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League θα βρεθούν αντιμέτωποι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε αναλυτικά:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...