164
Ο Γιάννης Μπουτάρης ψηφίζει στον δεύτερο γύρο | Intimenews

Μπουτάρης: «Δεν ήταν πολύ σοφή η κίνηση της κυρίας Γεννηματά»

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 16:06
Ο Γιάννης Μπουτάρης ψηφίζει στον δεύτερο γύρο
|Intimenews

Μπουτάρης: «Δεν ήταν πολύ σοφή η κίνηση της κυρίας Γεννηματά»

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 16:06

«Δεν ήταν πολύ σοφή η κίνηση της κυρίας Γεννηματά», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία, αναφερόμενος στην απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ όσον αφορά τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Παρ’ όλο που το εκλογικό σύστημα δεν διευκολύνει την ομαλή διοίκηση του δήμου, δεν έχεις άλλο κριτήριο στο να ψηφίσεις στις δημοτικές εκλογές παρά το κριτήριο της πόλης. Ποιος δήμαρχος θα είναι ο συμφερότερος για την πόλη. Δεν λέω ο καλύτερος, αλλά ο συμφερότερος», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο κ. Μπουτάρης έφτασε στο Γυμνάσιο – Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, στην οδό Εθνικής Αμύνης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Μαρία και από συνεργάτες του, με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας από την προγραμματισμένη, λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα στην πόλη.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν, στους δημοσιογράφους, εκτίμησε πως μετά τις 10 το βράδυ θα υπάρχει εικόνα για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και του ευχήθηκε «καλή του τύχη».