296
|

Μπογδάνος: «η κυρία Κασιμάτη χρησιμοποιεί ναζιστικές μεθόδους»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 12:13

Μπογδάνος: «η κυρία Κασιμάτη χρησιμοποιεί ναζιστικές μεθόδους»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 12:13

Νέα σφοδρή επίθεση στην βουλευτή Β’ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, για το σχόλιο «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» σε ανάρτηση στο Facebook, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Η κυρία Κασιμάτη χρησιμοποιεί ναζιστικές μεθόδους», ανέφερε ο κυβερνητικός βουλευτής σηκώνοντας τους τόνους της κριτικής του προς την βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης – μία αναφορά που προκάλεσε έκπληξη στους παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι» όπου ήταν καλεσμένος.

Αυτό που έκαναν οι ναζί, ήταν να στερούν την ανθρώπινη υπόσταση από αυτούς που καταδίωκαν και με το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» γίνεται ακριβώς αυτό, καθώς ουσιαστικά λένε οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι οπότε κάντε τους ό,τι θέλετε, παρατήρησε ο κ. Μπογδάνος.

«Με στερεότυπα χτίζονται ολοκληρωτισμοί», επέμεινε, εξηγώντας πως  δεν είναι προσωπική η επίθεσή του στην Νίνα Κασιμάτη καθώς όπως είπε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον αστεϊσμό της «δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει».

Ακόμα χειρότερη όμως, σημείωσε, είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη βουλευτή του . «Πες mea culpa και μην υποθάλπεις», παρατήρησε για μη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Κασιμάτη προβαίνει σε τέτοιους είδους σχόλια, επικαλούμενος παλαιότερο tweet της για τον Γιώργο Παπανδρέου με το «μόνο οι καλοί πεθαίνουν».

Για ανοησία από την πλευρά της κυρίας Κασιμάτη, μίλησε στην ίδια εκπομπή, ο εκπόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βλάχος, τονίζοντας ωστόσο πως  πρέπει να διαχωρίσουμε την αστυνομική βία από τέτοιες χυδαιότητες.

Παράλληλα όμως επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κ. Μπογδάνο, υποστηρίζοντας ότι ο ακροδεξιός λόγος έχει διεισδύσει για τα καλά στη Νέα Δημοκρατία. Διχάζετε την ελληνική κοινωνία, είπε ο κ. Βλάχος απευθυνόμενος στον κυβερνητικό βουλευτή.

Ρατσιστικό είναι το σχόλιο της κυρίας Κασιμάτη, αντέτεινε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Οταν τους κάψουν [τους αστυνομικούς] θα έχουν πάρει αμπάριζα από τέτοιου είδους εκφράσεις [όπως της κυρίας Κασιμάτη], πρόσθεσε απαντώντας στις επικρίσεις του κ. Βλάχου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...