253
Οι μπαχαλάκηδες αρχίζουν την επίθεση τους στο εκλογικό κέντρο - λιγοστοί και πάλι διαδηλωτές κατάφεραν να κάνουν άνω - κάτω το κέντρο της πρωτεύουσας επειδή θέλουν και μπορούν | Youtube

Bίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στο εκλογικό κέντρο Μπακογιάννη – η κίνηση Γερουλάνου

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 12:18
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/05/2019, 14:51
Οι μπαχαλάκηδες αρχίζουν την επίθεση τους στο εκλογικό κέντρο - λιγοστοί και πάλι διαδηλωτές κατάφεραν να κάνουν άνω - κάτω το κέντρο της πρωτεύουσας επειδή θέλουν και μπορούν
|Youtube

Bίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στο εκλογικό κέντρο Μπακογιάννη – η κίνηση Γερουλάνου

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 12:18
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/05/2019, 14:51

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης των βανδάλων στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη στην οδό Σταδίου.

Στο βίντεο φαίνονται οι δράστες να αποσπώνται από την ομάδα των λιγοστών διαδηλωτών που το απόγευμα της Τρίτης έκαναν για μία ακόμη φορά άνω κάτω το κέντρο της Αθήνας. Αμέσως μετά αρχίζουν οι βανδαλισμοί στο εκλογικό κέντρο, από όπου ευτυχώς πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα οι εθελοντές της παράταξης του κ. Μπακογιάννη.

Αστυνομική παρουσία ούτε για δείγμα φυσικά και αυτό παρά το γεγονός ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε προηγηθεί η ντροπιαστική επίθεση του Ρουβίκωνα στο κτίριο της Βουλής.

Σε μία ακόμη κίνηση – δείγμα πολιτικού πολιτισμού, αλλά και ενιαίας στάσης απέναντι στους πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες, ο αντίπαλος του Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές, Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε το βανδαλισμένο περίπτερο, για να εκφράσει τη συμπαράστασή του και να στείλει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

«Καμία ανοχή στους βάνδαλους. Η Αθήνα που εμείς θέλουμε, η Αθήνα της επόμενης μέρας, δεν έχει θέση για οπαδούς της βίας», έγραψε στο σχετικό tweet που ανέβασε στον λογαριασμό του.

Το πρωί της Τετάρτης το εκλογικό κέντρο του κ. Μπακογιάννη επισκέφτηκε και ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επισκέφθηκα το προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη, δηλώνοντας απερίφραστα την καταδίκη μου για τη χθεσινή επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο της “Αθήνας Ψηλά”. Με τον Κώστα Μπακογιάννη και την παράταξη του μας χωρίζει ιδεολογικά άβυσσος. Ωστόσο, άλλο πράγμα οι πολιτικές διαφωνίες και άλλο πράγμα η απανθρωπιά».

Τους δύο αντιπάλους του ευχαρίστησε ο κ. Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...